25 Eylül 2001 Salı


BİZE ULAŞIN



HABER İNDEKSİ



ARŞiV



YARDIM



KÜNYE



·  SON DAKİKA  
·  ANA SAYFA  
·  GÜNCEL  
·  SİYASET  
·  EKONOMİ  
·  YAZARLAR  
·  SPOR  
·  DÜNYA  
·  YAŞAM  
·  MAGAZİN  
·  SAĞLIK  
·  KADIN & MODA  
·  ASTROLOJİ  
·  OTOMOBİL  
·  ÇİZERLER  
·  BİLİM & TEKNİK  
·  TV'DE BUGÜN  
·  İŞ YAŞAMI  
·  OMBUDSMAN  
·  HAVA DURUMU  
·  CUMARTESİ  
·  PAZAR  
·  SERİ İLAN  

 




Vekil oğluna Susurluk dayağı

ANAP Milletvekili Şadan Tuzcu’nun oğlu, pub’da şarkı yüzünden tartıştığı Susurluk sanığı Altınok ve iki arkadaşı tarafından feci şekilde dövüldü

     ŞENOL DEMİRCİ İstanbul

     ANAP İstanbul Milletvekili Şadan Tuzcu'nun oğlu Ali Murat Tuzcu ile Susurluk davası sanıklarından Mustafa Altınok ve iki arkadaşı arasında kavga çıktı. Tuzcu, kavga sonucu Altınok ve iki arkadaşı tarafından hastanelik edildi.
     Geçen cumartesi günü saat 01.00 sıralarında Yeşilyurt Spor Kulubü Tenis Pub'da eğlenen Tuzcu ile hemen yan masada oturan Altınok ve iki arkadaşı arasında şarkı yüzünden söz dalaşı çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu çıkan kavgada Altınok ve iki arkadaşı Tuzcu'yu feci şekilde dövdüler. International Hospital Hastanesi'ne kaldırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinde ezik ve kesik bulunan Tuzcu, tedaviye alındı.
     Olaydan sonra polisçe gözlem altına alınan Altınok ve arkadaşları, çıkartıldıkları adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.
     Ali Murat Tuzcu ise geçen 21 Ağustos'ta Yeşilyurt'ta park yeri yüzünden tartıştığı Yurdun Alpman'ı döverek hastanelik etmişti.
     



 GÜNCEL


Ağabey Ladin’le ortakmış
Eskişehir komuta merkezi olabilir...
Türkiye kilit ülke
Umutlar köye döndü!
Araplar kaçıyor
Vekil oğluna Susurluk dayağı
ABD İncirlik’i uçak deposuna çevirdi
Karikatür yarışmasının gündemi de terörizm
Savaş haccı etkiler mi?
Acıyla kenetlendiler
Ladin’in halefi: El Zevahiri
Demirel: Sakin olmamız lazım
Arabayı getir, devekuşunu götür
Kız arkadaşına kızdı kendini üst geçide astı
Canavar bu kez kampustaydı
Satırbaşı


 SAYFA BAŞI 





© 2001 Milliyet