
|


Sanalpsikolog.com’dan velilere öneriler:
Korku taciz belirtisi
ADANA DHA
Bursa’da pornocu, İçel’in Erdemli ilçesinde de tacizci öğretmenin ortaya çıkması, aileleri "Acaba bizim çocuğumuz da tacize uğruyor da bizden gizliyor mu?" endişesine düşürdü.
Sanal ortamda hazırlanan "www.sanalpsikolog.com" sitesinde çocuklara yönelik cinsel tacize de yer verildi. Sitede, çocuklara yönelik cinsel taciz anlatılırken, çocuğu böyle bir durumla karşılaşan ailelerin bir uzmanla birlikte sorunu çözmeye çalışması önerildi.
Çocukların cinsel tacizi ailelerinden de gizleyebileceklerin dikkat çekilen sitede, tacizi gizleme eğilimi içindeki çocuklardaki belirtiler şöyle sıralandı:
"Cinsel organlarda sürekli kaşıntı, dokununca ağrıyan popo, fiziksel nedeni olmayan karın ağrıları, gece işemeleri, yemek düzeninin bozulması, uyku sorunları, gece korkuları, çocukta bebeksi davranışların ortaya çıkması, davranışsal gerileme, durgunluk, arkadaşlardan kaçma, okul başarısında düşüş."
YAŞAM


Birileri GOP’u gözetliyor!
Bak postacı dayak yiyor!
İsveç’te bayraklar Fadime için indi!..
Kadının adı çok
Simpson yine zan altında
Günde bir elma ye kanserden korun!
Bu da papağan stresi
Rahibe değil tam ‘Şeytan’
Patlak lastikle bile kaçmayı başardılar
En genç satranç şampiyonu
Hem kayak yap hem daha az öde
Chat arkadaşı, ‘Lara intihar edecek’ demiş
Korku taciz belirtisi
SAYFA BAŞI

|
|

|