
|

At yarışları
Çarşamba programı
TAHMİNLER 1.KOŞU: F: BERKOŞHAN, P: KAVALYE, MÜDÜROĞLU, S: NAİFOĞLU
2.KOŞU: F: TRAKYA ATEŞİ, P: WİN RİVER WİN, HANIMŞAH, S: DANCE OF FLOWERS
3.KOŞU: F: LİDERCAN, P: KOŞANEFE, BAYRAKTARLI, S: TOKTAMIŞ
4.KOŞU: F: BALLICAN, P: ALTES, ÇOLAKLI, S: DÜLDÜLHAN
5.KOŞU: F: GİPSY SON, P: YALIM, İSMETHAN, S: SİVRİHİSARLI
6.KOŞU: F: HOMEMADE, P: MANAS, DİYARLI, GRAND SLAM, S: THESKELO
7.KOŞU: F: KUMANDAN, P: EAGLES WİNNEGS, KARTAY, S: ALAATTİNHAN
Banko atlar: LİDERCAN-KUMANDAN
Günün İkilisi: 6. koşu: 1/5
Çifte Bahis: 1. çifte: 2/2
| Altılı Ganyan |
| 2 |
1 |
9 |
5 |
1 |
6 |
| 5 |
6 |
1 |
4 |
5 |
|
| 1 |
|
2 |
1 |
|
|
| |
|
|
6 |
|
|
Kumandan şanslı Afşın Yakuboğlu
1.AYAK: İlk kez çimde koşacak olmasına rağmen Trakya Ateşi’ni mükemmel formuyla başta tutuyorum. Win River Win ve son koşusunu beğendiğim Hanımşah rakipleridir. Sürpriz Dance Of Flowers.
2.AYAK: Lidercan’ın son koşusu çok iyiydi. Koşanefe de ilk startında tecrübeli atlar gibi koşup kazandı. Kesinlikle ihmal edilmemeli. Bu iki taydan sonra Bayraktarlı ve Tottamış düşünülmeli.
3.AYAK: Ballıcan, Altes ve Çolaklı ayırt edilmeden kuponlara yazılmalı. Düldülhan ve Uğursoy sürpriz. Bomba Rektör.
4.AYAK: Gipsy Son her geçen gün daha iyi duruma geliyor. Kuma yatkınlığıyla favorimdir. Yalım en ciddi rakibidir. İsmethan’ın son koşularını ölçü almamak lazım. Bu grupta her zaman iş yapar. Sürpriz ters mesafeye rağmen sürpriz yapabilir.
5.AYAK: Homemade, Manas ve Diyarlı arasındaki mücadele bence birinciyi belirler.
6.AYAK: Kumandan grubun en formda atı. Altılılara tek yazılabilir. Eagles Winnegs, Kartay ve Alaattinhan rakipleri. Sürpriz Delidolu ve Şihanbey.
| BANA GÖRE ALTILI |
| 2 |
1 |
9 |
5 |
1 |
6 |
| 5 |
6 |
1 |
4 |
5 |
|
| 1 |
5 |
2 |
1 |
3 |
|
| |
2 |
|
6 |
|
|
Biri hipodromu gözetliyor Homemade tek
Abdul Işıldak
1.AYAK: İstanbul pistine uyum sağlamış olan Win River Win uygun grupta birinciliğe koşuyor. Sezonun ilk günü kumda kazanma başarısını gösteren Trakye Ateşi tek ve sert rakibi olacaktır.
2.AYAK: İzmir kumunda ilk koşusunu kazanan Koşanefe pisti yadırgamazsa fotoyu önde bulacaktır. İstanbul’da ilk kum koşusunu kazanma başarısını gösteren Lidercan favoriyi zorlayacak birinci isim olacaktır. Adana’da fotoda Tatarçık’a kaybeden Toktamış bu grupta fazlaca gözden uzak tutulmamalı. Batisfer bu ayağın sürprizini yapabilir.
3.AYAK: İstanbul pistinde üç yarış gören Altes koşu görme avantajıyla kazanmaya en yakın isim olacaktır. Uzun süredir bu koşuya hazırlanan Ballıcan rakiplerinin hatasını geri çevirmeyecektir. Çolaklı, Düldülhan ve Uğursoy bomba isimlerdir.
4.AYAK: Müthiş bir form sıçraması yakalayan Gipsy Son uyum sağladığı jokeyi Ziya Mutlu’yla koşunun en şanslı ismi olacaktır. Son ikinciliğinden Ramadan gibi kalite safkanı geride bırakan Yalım çok sert rakibi olacaktır. Sivrihisarlı ve İsmethan’a dikkat.
5.AYAK: Yarış hazırlıklarındaçok iyi galoplar yapan ve hayli formda görünen Homemade uzun süredir bu koşuya ciddi bir şekilde hazırlanan bu safkanı kuponlara banko olarak yazabilirsiniz.
6.AYAK: Kumda gördüğü koşularla kondisyonunu artıran Kartay önde kuracağı temposuyla fotoyu bulmaya çalışacaktır. Delidolu ve Eagles Winngs jokey faktörleriyle sürpriz yapabilirler. Kumandan ve Alaattinhan’ı yazmakta fayda var.
| Bana göre altılı |
| 5 |
6 |
1 |
5 |
1 |
3 |
| 2 |
1 |
9 |
4 |
|
1 |
| |
2 |
2 |
6 |
|
2 |
| |
7 |
3 |
1 |
|
6 |
| |
|
6 |
|
|
4 |
SPOR


Nerede kalmıştık
Haftanın Analizi
At yarışları
Avrupa'dan futbol
"Kupa İbo'nun hakkı"
2. ve 3. Lig
Sacramento evinde kaybetti
Voleybola makyaj
Lucescu'da fren
VE RÜŞTÜ KALDI
‘Tecrübe kazandı’
Gözler Yanal’da
Tatile gitmiyoruz
Yönetim beni üzdü
Transferde 3. göz
Talimat günü
Haber Turu
Fener’de kötü bilanço
Terim, Terim’e karşı
SAYFA BAŞI

|
|
|