26 Mayıs 2002 Pazar


BİZE ULAŞIN



HABER İNDEKSİ



ARŞiV



YARDIM



KÜNYE



·  SON DAKİKA  
·  ANA SAYFA  
·  GÜNCEL  
·  SİYASET  
·  EKONOMİ  
·  YAZARLAR  
·  SPOR  
·  DÜNYA  
·  YAŞAM  
·  MAGAZİN  
·  SAĞLIK  
·  KADIN & MODA  
·  ASTROLOJİ  
·  OTOMOBİL  
·  ÇİZERLER  
·  BİLİM & TEKNİK  
·  TV'DE BUGÜN  
·  İŞ YAŞAMI  
·  OMBUDSMAN  
·  HAVA DURUMU  
·  CUMARTESİ  
·  PAZAR  
·  KÜLTÜR & SANAT  
·  SERİ İLAN  

 



‘Ramstore örnek oldu’

En büyük Ramstore’un temel atma törenine katılan Moskova Belediye Başkanı Lujkov, ‘Bu alışveriş sistemi tüm yatırımcılara örnek oluyor’ dedi

     Koç Grubu’na bağlı Migros ile Enka’nın ortaklığında Rusya’da faaliyet gösteren Ramstore alışveriş merkezleri zincirine, alışveriş - eğlence hizmetinin birarada verileceği merkezi ekleyecek olan tesislerin temeli dün Moskova’da atıldı.
     Moskova’nın en büyük alışveriş merkezi olacak yeni yatırımla birlikte Ramstore’un kentteki alışveriş merkezi sayısı dörde çıkacak. Zincirin 10 adet de kentin çeşitli bölgelerine dağılmış büyük süpermarketi bulunuyor.
     
     Moskovalılar şanslı
     Moskova Belediye Başkanı Yuri Lujkov, Migros Genel Müdürü Ömer Bozer ve Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği yetkililerinin katıldıkları temel atma töreninde yaptığı konuşmada, "Ramstore sayesinde Moskovalılar, en medeni koşullarda hizmet veren alışveriş merkezlerine sahip oldu" dedi. Lujkov, "Türk arkadaşlarımız ile geliştirdiğimiz bu alışveriş merkezi sistemi, yerli - yabancı diğer yatırımcılara da örnek oluşturuyor, onlar da bu örneği izliyorlar" diye konuştu.
     
     40 milyon $’lık yatırım
     Migros Genel Müdürü ve Ramenka Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bozer de, 40 milyon dolar yatırımla gerçekleşecek merkezin, 2002 Aralık ayında açılmasının planlandığını söyledi. Toplam 72 bin metrekare alana kurulacak merkezde çocuk eğlence parkı, lunapark, dev sinema salonları, karting pisti, paten merkezi, 50 bin ürünün sunulacağı hipermarket, 130 dünya markasının sunulacağı mağazalar yer alacak.
     



 EKONOMİ


Boğaz’da dev zirve
‘Asılsız vaatlere kimse inanmıyor’
Tansiyonlarını ölçtürüp çağrılarınızı yanıtlıyorlar
250 milyon dolarlık işbirliği
Zarardan kâra geçen hisseler uçtu
‘Türkiye internetle kazanacak’
‘Ramstore örnek oldu’


 SAYFA BAŞI 




© 2002 Milliyet