26 Mayıs 2002 Pazar


BİZE ULAŞIN



HABER İNDEKSİ



ARŞiV



YARDIM



KÜNYE



·  SON DAKİKA  
·  ANA SAYFA  
·  GÜNCEL  
·  SİYASET  
·  EKONOMİ  
·  YAZARLAR  
·  SPOR  
·  DÜNYA  
·  YAŞAM  
·  MAGAZİN  
·  SAĞLIK  
·  KADIN & MODA  
·  ASTROLOJİ  
·  OTOMOBİL  
·  ÇİZERLER  
·  BİLİM & TEKNİK  
·  TV'DE BUGÜN  
·  İŞ YAŞAMI  
·  OMBUDSMAN  
·  HAVA DURUMU  
·  CUMARTESİ  
·  PAZAR  
·  KÜLTÜR & SANAT  
·  SERİ İLAN  

 




Ustası diyor ki...

‘Boyun eğmeyin’

Renault Genel Müdürü İbrahim Aybar
     Gençler, araştırmacı ve sorgulayıcı olsunlar. Hiçbir zaman ellerindeki bilgiyle yetinmesinler. Bilgi her yerde. Yasaklarla ve buyruklarla bir yere varılmıyor. Uzlaşarak, paylaşarak, takdir ederek, motive ederek bir yere varılır. Hep iyi bir şeyi takdir etmeliyiz. İnsanı sadece işimizin yapılması için gerekli bir araç olarak görmememiz gerekiyor.
     İş arkadaşlarımızın çok iyi seçilmesi gerekiyor. İyi eğitim almış olmaları gerekiyor. Daima motive edilmeleri, başarmanın, değişimin ve yönetiminin hazzının yaşatılması şarttır.
     Çalışanlar arasında tatlı bir rekabet yaratılması performansı artırır. Bugünün şartlarıyla yetinmeyip daima daha ileriye yönelik, hedefe uygun olmak şartıyla denemeye ve onun için çabalamaya özen gösterin. Bundan da çok zevk alın.
     




 SAYFA BAŞI 





© 2002 Milliyet