27 Haziran 2002 Perşembe


BİZE ULAŞIN



HABER İNDEKSİ



ARŞiV



YARDIM



KÜNYE



·  SON DAKİKA  
·  ANA SAYFA  
·  GÜNCEL  
·  SİYASET  
·  EKONOMİ  
·  YAZARLAR  
·  SPOR  
·  DÜNYA  
·  YAŞAM  
·  MAGAZİN  
·  SAĞLIK  
·  KADIN & MODA  
·  ASTROLOJİ  
·  OTOMOBİL  
·  ÇİZERLER  
·  BİLİM & TEKNİK  
·  TV'DE BUGÜN  
·  İŞ YAŞAMI  
·  OMBUDSMAN  
·  HAVA DURUMU  
·  CUMARTESİ  
·  PAZAR  
·  KÜLTÜR & SANAT  
·  SERİ İLAN  

 



Washington krizi

Fenerbahçe’de, Brezilyalı yıldızın kampa gelmemesi panik yarattı. Sarı-Lacivertli yöneticileri arayan tecrübeli futbolcu, eski kulübüyle sorun yaşadığını, hafta başında Almanya’ya gideceğini bildirdi

     YUSUF KOBAL -Grassau

     ‘Sorun Preta ile’
     FENERBAHÇE’DE Washington bilmecesi... Sarı - Lacivertli kulübün, İstanbul’a getirip imza attırdığı Brezilyalı golcü, Almanya kampına katılmadı. Fenerbahçe ile herhangi bir sorunun olmadığını söyleyen Washington, gecikmesinin sebebini eski kulübü Ponte Preta’ya bağladı. Dün Sarı-Lacivertli yöneticileri arayan golcü futbolcu, "Menajerimle, eski kulübüm arasında sorun çıktı" dedi.
     
     Kulüpten açıklama
     FENERBAHÇE Kulübü, Washington ile ilgili bir sorunlarının bulunmadığını, bu futbolcunun gelecek hafta başında Almanya kampına katılacağını bildirdi. Sarı - Lacivertliler’in resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, yıldız futbolcuyla ilgili teminat mektubunun yatırıldığı bildirildi. Ayrıca, "Washington, Brezilya’daki özel işlerinden dolayı, hafta başından itibaren kampa katılacaktır" ifadesi kullanıldı.
     
Fenerbahçe Almanya’da
     YUSUF DURSUN

     FENERBAHÇE, yeni sezon öncesinde, ilk etap kamp çalışmaları için Almanya’ya gitti. Sabah saat 08.50’de Münih’e giden Sarı - Lacivertli kafilede, Milli Takım’da yer alan futbolcuların yanı sıra, iki hafta tatil yapacak olan Ortega yer almadı. İstanbul’a gelmesi beklenen Hırvat yıldız Rapajc ise bilet bulamadığı gerekçesiyle kafileye Almanya’da katıldı.
     ALMANYA kampında fizik ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma programı uygulayacak olan Fenerbahçe, ilk hazırlık maçını cumartesi günü ASV Dorfen ile oynayacak. Sarı-Lacivertli takımda, kondisyoner Bora Bölükbaşı da kafileyle birlikte kampa götürüldü. Werner Lorant, maç analizlerini yapması için Önder Özer’i göreve başlattı.
     
‘Yıldızlar değil Fener önemli’
     FENERBAHÇE’NİN İsrailli yıldızı Revivo, yeni sezonda başarılı olabilmek için takım ruhunu en üst seviyeye getirmelerinin gerektiğini söyledi. Revivo, "Ne Ortega, ne Revivo, ne Washington ve ne diğerleri... Kişiler önemli değil. Önemli olan Fenerbahçe’nin başarısı. Bunun için herkes kendi kariyeri için değil, Fenerbahçe’ye faydalı olmak için oynamalı. Bu kadroyla Şampiyonlar Ligi’ne de kalacağımıza inanıyorum" dedi.
     
Futbolcular diyor ki
•  SİMAO: Bu takımda mutlaka forma giyeceğim. Hiç kimse, buna engel olamaz. Fenerbahçe’ye oynamak için geldim. Başka bir takıma gitmek gibi bir niyetim yok. Bu yıl kendimi göstereceğim.
•  OKTAY: Kimseden korkum yok. Tek rakibim; kendim. Eğer fizik ve kafa olarak hazır olursam, beni kimse geçemez. Rekabet güzel. Ama önemli olan, benim hazır olmam. Hedeflerimiz çok büyük. Bunu da başarmak için, herkesin çok çalışması gerekiyor.
•  MUSTAFA DOĞAN: Yeni sezonda, Lorant’ın gözünün içine bakacağız. Çünkü; forma O’nun elinde. Çok çalışacağız... Geçen yıl, sakatlığım nedeniyle fazla şans bulamadım. Ama kolay kolay teslim olmam. Bu yıl formaya adayım. Almak için de savaşacağım.
     



 SPOR


AĞLAMA ARKADAŞ
At yarışları
Ufuk Sarıca Darüşşafaka’da
Hidayet en iyi dört arasında
Rekor Godina’da
Lucescu sıkı başladı
Washington krizi
Müslim Can imzayı attı
SAMBA’YA VEDA
"Özür dileriz"
Hasan: Dünya'nın gözünü korkuttuk
Herkes Rüştü’ye hayran kaldı
Tatsız kavga
Ulusoy yıkıldı
Kahraman Türkler
"Tebrikler Türkiye"
"Çiftetelli, Samba’ya yenildi"
"Gurur duymalılar"
"Üzülmesinler"
Eşler de izledi
İçimizdeki Brezilyalılar!
Dünya Kupası Notları
Sampras ve Safin elendi
Haber Turu
Finali kaybettik,
Bu yol daha bitmedi
Yazıyoruz da ne oluyor?
Canınız sağolsun
Duygu fırtınası
Dünya takımıyız


 SAYFA BAŞI 





© 2002 Milliyet