
|

Yarattığı yıldızları acımasız yiyen, vefasız medya!..
BODRUM
Son milli maçlarda kaçırdığınız goller için Hakan’a kızmayanımız var mı? TV ekranlarının başında heyecan içinde milyonlarla beraber bu ünlü santrforumuza dalga dalga öfkelendik!
Aynı öfke Uzakdoğu’ya gitmezden çok önce Şenol Güneş’e işliyordu! Yetersizliği, karizmasızlığı ve daha bazılarını tekrarlamak istemiyorum çok ağır hakaretler! Hiç değilse sporda olmamalıydı böyle çirkin manzaralar! İnşallah mahkemeye filan düşmez ama böyle kişisel saldırı olur mu hiç? Adam, Milli Takımımızın hocası yahuu! Daha önünde zorlu maçlar var, bu yazıları okuyan, konuşmaları duyan maça hazırladığı futbolcuları var! Eleştiri adı altında böyle darbe vurulur mu hiç?
Mayna eden medya! Hayli geniş kadrosu olan spor medyamızın bazı kalemleri hiçbir etik, hiçbir kural dinlemedi, vur abalıya dedi. Önce Şenol Güneş’e, arkadan Hakan Şükür’e saldırdılar? Milli Takım Hocası Çin’i ve sonra Japonya’yı devirince Şenol paçasını kurtardı!
Spor medyasından bazıları öyle mayna ettiler ki, sular kaynadı, derinden derinden; tekne zınk diye durdu! Üstelik geriye dönüş yaptı! O günden bugüne Şenol Güneş’i oturtacak taht arıyorlar, çünkü koltuk artık ona dar gelir! (abartmak adetimiz ya!)
Madem böyle dönecektiniz, hiddete, şiddete, hakarete ne gerek var bre arkadaşlar?
Dikkat ediyorsanız hep aynı laflar. "Ben söylemiştim..." "Ben demiştim ki!.." falan filan!
Hatta işi ileriye götürdüler. Şenol’u Avrupa’ya ünlü takımlardan birine hoca olarak münasip görüyorlar! Hep böyle oluyor zaten, onlar masa başında ne münasip görürlerse kimi münasip görürlerse hemen transferi yapılıyor!
Daha üç gün önce hocalık ücreti "çok fazla" diye bağıranlar kimlerdi Allah aşkına?
Futbolcuları şişirenler! Gelelim Hakan’a. Hakan’ın son üç milli maçta sınıfta kaldığı, hepimizin buna öfkelendi ortada. Çocuk da Kore’de kendisine ulaşan haberlerin moralsizliği içinde önce demiş ki:
- Bizi çok büyüttüler!!!
Doğru değil mi, şimdi de bazı futbolcular ve Şenol Hoca aynı şekilde şişirilmiyor, abartılı biçimde pompalanmıyor mu?
Hakan "Kışkırtanlar çatlasınlar" buyurmuş! Ama Hakan’ın son birkaç yıldır ayaklarından çok çenesini çalıştırdığı malum! Üstelik Milli Takım’da eğer hizipçilik yapmışsa ve eğer "helikopterle imamı getirin toplu namaz kılacağız" diye dayatmış, arkadaşlarını kışkırtmışsa bu yanlış hareketlerinin ayrı ayrı hesabı görülür ama Türkiye’de.
Hakan’ı oynatmak ülkeye ihanetmiş! Basında ve TV’lerde ünlü spor adamları, spor yazarları, "Hakan bir daha Milli Takım’da oynamasın" diye buyuruyor ve yazıyorlar. Bu da çok haksız ve acımasız davranış!
Hatta bir başkasının incileri şöyle: "Eğer Şenol Brezilya maçında Hakan’ı oynatırsa ülkesine ihanet etmiş olurmuş!" Vay vay vay!!! Bir diğer inci, "Eğer Hakan oynatılırsa 70 milyon aklını oynatırmış!"
İnsaf yahu, insaf ki insaf! Sizler daha iyi bilirsiniz. Kim bilir Hakan kaç milli maçı kurtarmıştır golleriyle. Evet milli maçlarda attığı gollerin sayısı 39! Bu ne vefasızlık.
VE ALLAH HAKAN’I YARATTI diye 9 sütun manşeti sizler atmadınız mı? Dünyanın o en ünlü futbolcularının, çocukların bile atabileceklerini, atamadıklarını TV ekranlarında seyretmediniz mi?
SAYFA BAŞI

|
|

|