06 Ağustos 2002 Salı


BİZE ULAŞIN



HABER İNDEKSİ



ARŞiV



YARDIM



KÜNYE



·  SON DAKİKA  
·  ANA SAYFA  
·  GÜNCEL  
·  SİYASET  
·  EKONOMİ  
·  YAZARLAR  
·  SPOR  
·  DÜNYA  
·  YAŞAM  
·  MAGAZİN  
·  SAĞLIK  
·  KADIN & MODA  
·  ASTROLOJİ  
·  OTOMOBİL  
·  ÇİZERLER  
·  BİLİM & TEKNİK  
·  TV'DE BUGÜN  
·  İŞ YAŞAMI  
·  OMBUDSMAN  
·  HAVA DURUMU  
·  CUMARTESİ  
·  PAZAR  
·  KÜLTÜR & SANAT  
·  SERİ İLAN  

 




Ayakkabı Uyarsa
TRT 1 / 15.00 KOMEDİ **
•  "If the Shoe Fits" (1990)
• Oynayanlar: Rob Lowe,
• Jennifer Grey
• Yön: Tom Clegg
• Manken olmak isteyen Kelly, bunun için ünlü modacı Francesco ile tanışmaya çalışır. Günün birinde aradığı fırsat, sihirli güçlere sahip Wanda sayesinde gelir. Çağdaş bir Sinderella hikâyesi.

Zehir Hafiye (1990)
KANAL D / 20.35 KOMEDİ ***
•  O.: Kemal Sunal, Nur Gürkan
• Yön: Orhan Aksoy
• Okuduğu çizgi romanlar yüzünden Sherlock Holmes ve James Bond’a özenen ama her şeyi yüzüne gözüne bulaştıran bir adamın öyküsü. Günün birinde mafyayla karşılaşması, kahramanımızı iyice zor durumda bırakacak. Kadroda Şemsi İnkaya ve Leman Çıdamlı da var.

Son İzci
SHOW TV / 22.15 MACERA ***
•  "The Last Boy Scout" (1991)
• Oynayanlar: Bruce Willis, Damon Wayans
• Yönetmen: Tony Scout
• Cory adlı striptizci kız öldürülür ve bu olay, eski bir dedektif ile eski bir futbol yıldızını bir araya getirir. Cinayeti çözmeye çalışan ikili, aynı zamanda geçmişle de hesaplaşacaktır. Cory rolünde Halle Berry’nin olduğunu belirtelim.

Ölüm Yolunda
ATV / 22.45 DRAM ****
•  "Dead Man Walking" (1995)
• Oynayanlar: Susan Sarandon, Sean Penn
• Yönetmen: Tim Robbins
• Rahibe Helen, idam mahkûmu Matthew ile mektuplaşmaya başlar. Genç adama son günlerinde moral vermek isteyen Helen’ın işi hiç kolay olmayacaktır. Susan Sarandon’a En İyi Kadın Oyuncu Oscarı kazandıran filmin dördü Berlin’den olmak üzere sayısız ödülü var.

     


 SAYFA BAŞI 






Yerli dizi kirliliği




TV'DE BUGÜN
EKRANDAN HABERLER
FİLMLERDEN SEÇMELER




© 2002 Milliyet