22 Ağustos 2002 Perşembe


BİZE ULAŞIN



HABER İNDEKSİ



ARŞiV



YARDIM



KÜNYE



·  SON DAKİKA  
·  ANA SAYFA  
·  GÜNCEL  
·  SİYASET  
·  EKONOMİ  
·  YAZARLAR  
·  SPOR  
·  DÜNYA  
·  YAŞAM  
·  MAGAZİN  
·  SAĞLIK  
·  KADIN & MODA  
·  ASTROLOJİ  
·  OTOMOBİL  
·  ÇİZERLER  
·  BİLİM & TEKNİK  
·  TV'DE BUGÜN  
·  İŞ YAŞAMI  
·  OMBUDSMAN  
·  HAVA DURUMU  
·  CUMARTESİ  
·  PAZAR  
·  KÜLTÜR & SANAT  
·  SERİ İLAN  

 



At yarışları

     •  Perşembe programı

TAHMİNLER
     1.KOŞU: F: WOLF’S SON,
     P: SERDARHAN
     2.KOŞU: F: BEŞİRHAN, P: BOKSÖR, ALPCAN, S: EFEKANMAN
     3.KOŞU: F: SAÇAKLI, P: AYATLI, HAVİN, S: LADY OWİNGTON
     4.KOŞU: F: CAJUN, P: ASYALI, ELAGÖZLÜM, S: GÜLSULTAN
     5.KOŞU: F: NAZIM, P: KARAHÜBÜR, BABAOĞLU, S: ALVİN
     6.KOŞU: F: AYBÖKE, P: SANEM, DUYGUHANIM, S: GÜLBERK
     7.KOŞU: F: KADEM, P: MİSS GARDNER, MEKTEPLİ, NAGİHAN, S: MİSS İREM
     8.KOŞU: F: CANÖZÜ, P: TUNÇTAY, SOLO, S: MİS MELİS
     
     Günün İkilisi: 6. koşu: 2/8, Çifte Bahis: 1. çifte: 2/5
     
Altılı Ganyan
4 3 5 2 5 3
1 2 7   6
2   4    
3   2    
6   6    
5   3    
     
     
Ayböke şanslı
     Afşın Yakuboğlu

     1.AYAK: Saçaklı formunu sürdürüyor. Ayatlı ağır sahayı sever. Havin için grup müsait. Lady Owigton da zaman zaman ters yarışlar çıkarıyor. Burada dikkat! Sürpriz Yenice ve Ulya.
     2.AYAK: İstenilen seviyeye gelen Cajun ile yarış pişkinliğine sahip Asyalı birincilikte oldukça şanslı. Elagözlüm, Gülsultan ve Doğa daha sonraki ihtimaller.
     3.AYAK: Favorisi olmayan bir yarış. Tam kapatılacak bir ayak. Ancak az at yazmak isteyenlere Nazım, Karahübür, Alvin, Babaoğlu ve Junior Sabo’yu öneririm.
     4.AYAK: Ayböke kazanabileceği bir grup buldu. Altılılara tek yazılabilir. Sanem ve Duyguhanım sürpriz.
     5.AYAK: Kadem’im sert gruptaki son üçüncülüğünü beğendim. Miss Gardner bu safkanın en ufak hatasını affetmez. Bu iki safkandan sonra Mektepli, Nagihan ve Miss İrem’e şans tanıyorum. Bomba Cash.
     6.AYAK: Canözü’nün eli kulağında. Bu kez birinciliğe uzanabilir. Tunçtay, Solo ve Mis Melis rakipleridir.
     
BANA GÖRE ALTILI
4 3 H 2 5 3
1 2 E   6
2   P   3
3   S   1
6   İ   9
5        
     
     
Biri hipodromu Gözetliyor
     Ayböke, Kadem ve Canözü tek
     Abdul Işıldak

     1.AYAK: İzmir sezonundan sonra İstanbul’da koşu görüp kondisyon açığını kapatan Ulya bu grupta ilk şansa sahip isim olacaktır. Bursa’da kazandığı koşudaki formunu muhafaza eden Saçaklı alışık olduğu İstanbul pistinde oldukça şanslı görünüyor. Nemli pistte başarılı koşan Ayatlı’da kuponlara ilave edilmelidir. Havin kalitesiyle sürpriz yapabilir. Bright Halo, Lady Owington ve Özlemcan’dan bomba gelebilir.
     2.AYAK: Her gördüğü koşu sonrası istenilen kıvama gelen Cajun usta pilotu Engin Yalçın’la benim favorim. İlk defa start almasına rağmen hazırlıklarında göz dolduran Gülsultan yarışseverler için yeşil ışık yakmış durumda. Elagözlüm ile Asyalı’dan etkili bir yarış beklemekteyim. Algüzel ve Doğa ihmale gelmez.
     3.AYAK: Yağmurların yağmasıyla bu koşunun içinden çıkılması oldukça zor gibime geliyor. Başta hazırlıklarında müthiş forma girdiğini gösteren Nazım ilk başta tuttuğum isimdir. Son birinciliğiyle büyük sürpriz yapan Bell De Jour bunun tesadüf olmadığını kanıtlamaya çalışacak. Son ağır kiloyla üçüncülüğünüe bayıldığım Jivan tüy sıkletiyle kesin iddialı olacaktır. Karahübür ihmale gelmez.
     4.AYAK: Bir müddet geri alınıp sorunları giderilen Ayböke bu gruptan daha sert rakiplerine kök söktüren bu safkanı zayıf grupta banko öneriyorum.
     5.AYAK: Kum pistte ve kısa mesafede etkili koşular çıkartan Kadem tüm şartların hepsi lehine olan bu safkanı kuponlara ikinci banko olarak tavsiye ediyorum.
     6.AYAK: Son yarışında sert gruptaki ikinciliğini başarılı bulduğum Canözü sevdiği pist ve mesafede nihayet kazanabileceği bir grup bulmuş olup üçüncü bankom.
     
Bana göre altılı
5 3 H 2 5 3
4 7 E    
1 1 P    
2/6 2/5 S    
3/7 4/6 İ    
     
     



 SPOR


SİZE DE BU YAKIŞIR
Haftanın Analizi
At yarışları
Avrupa'dan futbol
"BEKLE BENİ DETROIT"
Filede genç bayanlar ısındı
Ali Eren'e ithal ceza
"ÇOK YALNIZIM"
Aslan’ın hesabı sastı
Gürcü teklifi
Afrika’nın Yıldırım’ı!
Körfez, Hakan’ı imzaya bekliyor
Sevik’siz 16. yıl
Büyüklere destek geldi
Haber Turu
Namık Sevik ve "Yaslı Dağlar"
Pusudaki Feyenoord
Futbol da, skor da iyi


 SAYFA BAŞI 





© 2002 Milliyet