
|

At yarışları
Pazar programı
TAHMİNLER 1.KOŞU: F: BABILEBİR, P: KİNGS RELATİVE, S: ALFRED
2.KOŞU: F: MİNECAN, P: İLBEY, KARTAY, S: İBİŞHAN
3.KOŞU: F: GÜZİNHANIM, P: AKTAÇ, ÇİÇEĞİM, S: TEPEKÖYLÜ
4.KOŞU: F: SAMGÜNEŞİ, P: GÜLERCELER’S STAR, LEVETHAN, S: LAST GUARD
5.KOŞU: F: STEPHANİE, P: WALKOVER, MARASCHİNO, S: GURURUM
6.KOŞU: F: MOSKADO, P: KEREMKEMAL, FAMİLY’S DREAM, DESERT PASHA, S: SARAYYERLİ
7.KOŞU: F: DELİGÖNLÜM, P: NADYA, GAYRETLİ, S: MANİSARÜZGARI
Banko atlar: MOSKADO - DELİGÖNLÜM
Günün İkilisi: 5. koşu: 10/11
Çifte Bahis: 3. çifte: 4/1
| Altılı Ganyan |
| 1 |
10 |
5 |
10 |
4 |
1 |
| 3 |
6 |
15 |
11 |
- |
- |
| 4 |
8 |
4 |
6 |
- |
- |
| 6 |
|
1 |
- |
- |
- |
Moskado şanslı Afşın Yakuboğlu
1.AYAK: Minecan grubun en formda atı. İlbey, Kartay ve İbişhan rakipleri.
2.AYAK: Zor bir yarış. Tam kapatılacak ayak. Ancak az atla bu ayağı geçmek isteyenlere Güzinhanım, Aktaç ve Çiçeğim’i öneririm.
3.AYAK: Samgüneşi’nin tam mesafesi. Gülerceler’s Star bir yarış gördü. Yeterli nefese ulaştı. Levethan ve Last Guard’a bu iki safkandan sonra şans tanıyorum. Sürpriz Teyyareci. Bombalar San Salvador ve Princess Selen.
4.AYAK: Stephanie rakiplerine oranla daha ağır basıyor. Walkover en ciddi rakibi. Maraschiho ve Gururum daha sonraki ihtimaller.
5.AYAK: Gurubun istikrarlı ismi Moskado’yu tek tutuyorum. Yanına at yazacaklar Keremkemal, Family’s Dream, Desert Pasha ve Sarayyerli’yi değerlendirebilirler.
6.AYAK: Deligönlüm ilerleyen formuyla birinciliğin en güçlü adayıdır. Nadya ve Gayretli rakipleridir. Manisarüzgarı ve Rodesus daha sonraki ihtimaller.
| BANA GÖRE ALTILI |
| 1 |
H |
5 |
10 |
4 |
1 |
| 3 |
E |
15 |
11 |
|
- |
| 4 |
P |
4 |
6 |
|
- |
| 6 |
S |
1 |
4 |
|
- |
| |
İ |
|
|
|
- |
Biri hipodromu gözetliyor Son iki ayak tek yazılmalı
ABDÜL IŞIKDAK
1. AYAK: Nihayet tempo kurabileceği bir grup bulan Kartay önde avans aldığı taktirde beyaz bayrak-ayna yapabilir. Son yakın tabelası ile İlbey bu grupta da şanslı görünüyor. Sonlardaki etkili sprintleriyle Minecan ve İbişhan’ı da dikkate almakta fayda var.
2. AYAK: Sevdiği pist ve mesafede Aktaç’ın kazanması normal sonuç olacaktır. Pistte oldukça diri görünen Edakızı kötü gidişine son verebilir. Son koşusunu ölçü almadığım Han, 3. olduğu koşu bu grup için tatminkar olan Tepeköylü hata affetmezler.
3. AYAK: Koşu görüp kendine gelen Gülerceler’s Star favorim. Uygun bir grup bulan Last Guard usta jokeyi ile ciddi rakibi. Sam Güneşi başta olmak üzere süratli stilleriyle Leventhan, Beylerbeyi ve Tayyareci sürprize yakın görünen isimler. İstanbul’dan hazır gelen kalite Erdembey, Princess Selen ve Elmabağ bombacılara önereceğim isimler.
4. AYAK: Maiden yarışa dikkat, ilk startı başarılı olan Stephanie’ye tecrübesiyle Gururum, Walkover ve çim provası beğenilen Nizip Ekspres sırasıyla sert rakip. Bandigara, Maraschino ve Nefiy geniş kuponlara eklenmeli.
5. AYAK: İstanbul’da güçlü rakipler arasında dördüncü olan Moskado uyumlu jokeyi ile banko.
6. AYAK: Son yarışında sert grupta başarılı olamamasına rağmen daha önce geçtiği rakipler arasında Deligönlüm günün ikinci bankosudur.
| Bana böre altılı |
| 4 |
6 |
15/1 |
10 |
4 |
1 |
| 3 |
9 |
5/9 |
11 |
|
- |
| 1 |
11 |
8/4 |
9/4 |
|
- |
| 6 |
4 |
7/12 |
1/6 |
|
- |
| |
|
13 |
8 |
|
- |
SPOR


DURMA KÜKRE İŞTE BÖYLE: 107-80
At yarışları
Ronaldo Real’de
İlk rakip İspanya
2. LİG
Filede kuralar çekildi
KARTAL'DA SESSİZLİK
YARALAR SARILDI
ASLAN AÇ KALDI: 2 - 2
SULTAN FATİH: 1-0
İlhan Mansız ceza almalıydı
PİSTİN YENİ KRALİÇESİ
Venus’e rakip yok
Bursa’nın atesi Okan: 4 - 2
Ankaragücü Yılmaz !: 2-3
Schumacher tam isabet
Harmoni
2+2+ renkli miki
Buna da şükür
Trabzon nihayet
Turnuva şimdi başlıyor
SAYFA BAŞI

|
|
|