05 Ekim 2002 Cumartesi


BİZE ULAŞIN



HABER İNDEKSİ



ARŞiV



YARDIM



KÜNYE



·  SON DAKİKA  
·  ANA SAYFA  
·  GÜNCEL  
·  SİYASET  
·  EKONOMİ  
·  YAZARLAR  
·  SPOR  
·  DÜNYA  
·  YAŞAM  
·  MAGAZİN  
·  SAĞLIK  
·  KADIN & MODA  
·  ASTROLOJİ  
·  OTOMOBİL  
·  ÇİZERLER  
·  BİLİM & TEKNİK  
·  TV'DE BUGÜN  
·  İŞ YAŞAMI  
·  OMBUDSMAN  
·  HAVA DURUMU  
·  CUMARTESİ  
·  PAZAR  
·  KÜLTÜR & SANAT  
·  SERİ İLAN  

 




Böylesi görülmedi

Trafik kazası sırasında kırdığı sekiz bariyerin parasını ödeyen DSP’li Şimşek, onarım yapılıncaya kadar işin peşini bırakmadı

     GÜNSELİ ÖNAL Ankara

     Kendilerini uyaran trafik polisleriyle tartışanlarına alıştığımız milletvekilleri arasında, trafik cezasını ödeyenler "alışılmadık vekil" görüntüsü sergiliyor. Kırdığı bariyerlerin parasını ödedikten sonra aylarca yapılıp yapılmadığını takip eden bir vekil ise şaşırtıyor.
     DSP Edirne Milletvekili Şadan Şimşek, trafik kazası sırasında kırdığı sekiz bariyerin parasını isteyen Karayolları Genel Müdürlüğü’ne hemen ödeme yaparken, bariyerlerin onarılmasını da sağladı. Şimşek, 1999 seçimleri sırasında Edirne yönüne giderken "Karacaoğlan Deresi" noktasında sağ ön lastiğinin aniden patlaması sonucunda direksiyon hâkimiyetini kaybetti.
     
     Hemen ödedi
     Aracı sekiz kez dönen Şimşek, bu sırada yolun sağ tarafındaki demir bariyerlere çarparak maddi hasarlı kaza geçirdi. Şimşek, kendisinden bariyerler için istenen o günün parasıyla 302 milyon lirayı hemen ödedi.
     
     Sağlamcı vekil
     Şimşek, daha sonra olumsuz bir durumla karşılaşmamak amacıyla kendisine ait bir borç veya yükümlülük bulunmadığına ilişkin belge de aldı. Ancak seçim bölgesi olması nedeniyle sürekli geçtiği yoldaki kırık bariyerlerin yapılmadığını görünce, bu kez devletin peşini bırakmadı. Yedi ay uğraştıktan sonra Karayolları Genel Müdürlüğü’nün, kırdığı bariyerleri onarmasını sağladı.
     



 GÜNCEL


Victor’dan müjde!
‘Bu yola baş koydum tepkisiz kalamam ki’
‘Deprem GAP için tehdit’
Maçta terör işbirliği
Sanayi tesislerine yakın oturan yandı
Böylesi görülmedi
Muhafazakâr SEKS PARTİSİ
Uzan ekranları kapandı
‘Benim kızım işini iyi bilir’
Seçilemeyen vekiller maaşı iade etmeli mi?
Koç Vakfı’ndan örnek acil servis
Türkiye’ye obezite davası
‘Marmara’da tsunami olmaz demek yanlış’
Ağar ve Erkan ifade verdi
Vivaldi’yi duyan köpek havlamıyor!


 SAYFA BAŞI 





© 2002 Milliyet