06 Ekim 2002 Pazar


BİZE ULAŞIN



HABER İNDEKSİ



ARŞiV



YARDIM



KÜNYE



·  SON DAKİKA  
·  ANA SAYFA  
·  GÜNCEL  
·  SİYASET  
·  EKONOMİ  
·  YAZARLAR  
·  SPOR  
·  DÜNYA  
·  YAŞAM  
·  MAGAZİN  
·  SAĞLIK  
·  KADIN & MODA  
·  ASTROLOJİ  
·  OTOMOBİL  
·  ÇİZERLER  
·  BİLİM & TEKNİK  
·  TV'DE BUGÜN  
·  İŞ YAŞAMI  
·  OMBUDSMAN  
·  HAVA DURUMU  
·  CUMARTESİ  
·  PAZAR  
·  KÜLTÜR & SANAT  
·  SERİ İLAN  

 




Ters yola girdi, öldü

Fatih’te transit yola tersten giren Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Murat Yılmaz, karşı yönden gelen minibüsle çarpıştı: 3 ölü var

     Yenikapı Sahil Kennedy Caddesi’nde dün sabaha karşı korkunç bir kaza yaşandı. Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Murat Yılmaz’ın (51) kullandığı Mercedes, trafik akışının 06.30’dan itibaren Bakırköy - Sirkeci istikametine verildiği transit yola, aynı dakikalarda tersten girdi.
     Yolun boş olması nedeniyle hız yapan Yılmaz, Samatya mevkiinde, karşı yönden gelen Ahmet Özdemir (26) yönetimindeki minibüsle çarpıştı. Yılmaz ile yanında bulunan Rus uyruklu Marina Stepanova (23) otomobilde sıkıştı. Ahmet Özdemir de minibüste sıkışırken, yanındaki kardeşi Hulusi Özdemir camdan fırladı. Ekipler, Hulusi ve Ahmet Özdemir’i hastaneye kaldırdılar.
     
     HASTANEYE YETİŞEMEDİ...
     Stepanova’nın öldüğü belirlenirken, itfaiye görevlileri, parmakları hareket eden Yılmaz’ı kapıyı demir makasıyla keserek kurtardılar. Yılmaz hastane yolunda öldü. Hulusi Özdemir de hastanede hayatını kaybetti. Otomobilde Yılmaz’ın aldığı 10 günlük sağlık raporu ile ruhsatlı tabanca ve Rus uyruklu kadının valizi bulundu. Yılmaz ve Stepanova’nın alkollü olduğu iddiaları ise doğrulanmadı.
     



 GÜNCEL


‘Bugün yine açız’ diye geliyorlar...
Bakan’dan kahve uyarısı
Havada hırsız var
Levhaya çarpan yandı!
‘Victor’ uzmanları böldü
Gürtuna’dan ‘deniz’ vaadi
Sorumluluk bilinci ödevle gelişir mi?
Danimarka- Kâbil, ‘hayal’ köprüsü...
Ters yola girdi, öldü
Galata Köprüsü iki gün trafiğe kapatılacak
Sinemada bomba korku yarattı...
Türk şoför, İngiltere’de eroinle yakalandı...
Lüfer yola çıktı...


 SAYFA BAŞI 





© 2002 Milliyet