18 Kasım 2002 Pazartesi


BİZE ULAŞIN



HABER İNDEKSİ



ARŞiV



YARDIM



KÜNYE



·  SON DAKİKA  
·  ANA SAYFA  
·  GÜNCEL  
·  SİYASET  
·  EKONOMİ  
·  YAZARLAR  
·  SPOR  
·  DÜNYA  
·  YAŞAM  
·  MAGAZİN  
·  SAĞLIK  
·  KADIN & MODA  
·  ASTROLOJİ  
·  OTOMOBİL  
·  ÇİZERLER  
·  BİLİM & TEKNİK  
·  TV'DE BUGÜN  
·  İŞ YAŞAMI  
·  OMBUDSMAN  
·  HAVA DURUMU  
·  CUMARTESİ  
·  PAZAR  
·  KÜLTÜR & SANAT  
·  SERİ İLAN  

 




Tuğba’dan mesaj var!

     ALİ'CE / ALİ EYÜBOĞLU

     Tuğba Özay’ın aktif siyasetle ilgisini bilmeyen yok. CHP Gençlik Kolları’nın kayıtlı üyesi olan Özay da, her CHP’li gibi partisinin, 3 Kasım’daki seçimden birinci çıkması için büyük çaba sarfeder... CHP’den cep telefonuna gelen, çağdaş ve laik bir Türkiye için oyların ‘altı ok’ta birleşmesi gerektiği mesajlarını arkadaşlarına yollar.
     CHP’den gelen sloganlarla yetinmeyen Özay, "Daha güzel, daha mutlu, daha çağdaş bir dünya için oyunu CHP’ye ver. Bu mesajı da arkadaşlarına gönder" gibi mesajlar da üretir. Ve özgün mesajlarını, podyum dünyasından tanıdığı herkese gönderir.
     3 Kasım’da sandıklar açılıp ‘tek başına iktidar’ için oy isteyen CHP’ye seçmenlerin ‘tek başına muhalefet’ görevi verdiği ortaya çıkınca Tuğba Özay, yine telefona sarılır. Özay’ın cep mesajında bu kez şu yazılıdır: "Tekbir Giyim’in defilesinde görüşürüz."
     



 MAGAZİN


İstanbul kadınları Latin hastası oldu!
İnce güzeldir ama bu kadarı değil!
Skandal İngiliz Marmaris’ten gitti
‘Ramazanlık’ Aşkın
Tuğba’dan mesaj var!
TV starları tel tel dökülüyor


 SAYFA BAŞI 





© 2002 Milliyet