07 Aralık 2002 Cumartesi


BİZE ULAŞIN



HABER İNDEKSİ



ARŞiV



YARDIM



KÜNYE



·  SON DAKİKA  
·  ANA SAYFA  
·  GÜNCEL  
·  SİYASET  
·  EKONOMİ  
·  YAZARLAR  
·  SPOR  
·  DÜNYA  
·  YAŞAM  
·  MAGAZİN  
·  SAĞLIK  
·  KADIN & MODA  
·  ASTROLOJİ  
·  OTOMOBİL  
·  ÇİZERLER  
·  BİLİM & TEKNİK  
·  TV'DE BUGÜN  
·  İŞ YAŞAMI  
·  OMBUDSMAN  
·  HAVA DURUMU  
·  CUMARTESİ  
·  PAZAR  
·  KÜLTÜR & SANAT  
·  SERİ İLAN  

 




Maksim eğlence merkezi oluyor

‘Gazinocular Kralı’, Maksim’de dört farklı tarz ve mekandan oluşacak bir eğlence kompleksi kuruyor

     DENİZ ALTUNTAŞ

     ŞEFİK Öztek ile yollarını ayırıp Laila evliliğini noktalayan Fahrettin Aslan, Maksim’in farklı bir hizmetle kapılarını açacağını söyledi. Aslan, Maksim’de Elma Kabare, underground disco, Maksim Club ve restoran halinde dört ayrı işletme olacağını; Elma Kabare’de alaturka müzik yapılacağını kaydetti.
     
     Sanatçılar indirim yaptı
     MAKSİM’DE sahne almak isteyen sanatçıların fiyatta fedakarlık yapmasıyla bu işe giriştiğini söyleyen Aslan, kuracakları üç ayrı kadronun hepsinde Mehmet Ali Erbil’in olacağını, ayrıca Seda Sayan ve Muazzez Ersoy’un yer alacağını belirtti. Diğer kadrolar içinse "Kimin öne çıkıp çıkmayacağını kurayla belirleyeceğiz" dedi.
     
     "Sezen tek başına gazino"
     ASLAN, Sezen Aksu ve İbrahim Tatlıses’le çalışma konusuna ise şöyle açıklık getirdi: "Sezen’in çalışma sistemine giremem. Sezen başlı başına bir gazino. İbrahim Tatlıses’le de fiyatında indirim yapmaması nedeniyle çalışamayız".
     



 MAGAZİN


Maksim eğlence merkezi oluyor
Özgür kız Nil artık barda
Kasedi sevgilisine tercih etti
Safran’ın muhteşem partisi 10 Aralık’ta


 SAYFA BAŞI 





© 2002 Milliyet