|
|


Şaşal, 10 yıllığına DanoneSa'nın
Şaşal kaynağını 10 yıllığına kiralayan Hayat Su damacana su'ya da girdi. Şirket ücretsiz franchıse veriyor
Su sektöründe pazara ilk çıkan ürünlerden Hayat Su, 1984 yılından beri Sabancı, 1997 yılından beri de Sabancı - Danone grubu ortaklığı olan DanoneSa tarafından üretiliyor. Adana Pozantı tesislerinde, şişelenmiş su ile faaliyetine başlayan firma, 2000'de damacana sektörüne de girdi.
Bu yıl Şaşal'ı 10 yıllığına kiraladıklarını belirten DanoneSa Genel Müdürü Adnan Erem, "Bir süre resmi kuruluşlarla ilgili problem yaşadık ama İzmir'deki Şaşal kaynağını 10 yıllığına kiraladık ve temmuz ayının son günlerinde ilk damacanalarımızı ürettik" dedi.
İhracatın büyük bir bölümünü Batı Avrupa ülkeleri ile Ortadoğu ülkelerine yaptıklarını dile getiren Erem, 2002 yılındaki cirolarının 20 milyon dolar olduğunu ve Avrupa ve Ortadoğu pazarlarında büyüyerek 3 milyon dolarlık ihracatı aşmayı planladıklarını vurguladı.
Ücretsiz franchise
İstanbul ve Ankara'da Flora, Adana'da Hayat, Ege'de Şaşal için franchise verdiklerini dile getiren şirket Genel Müdürü Adnan Erem, franchise ücreti almadıklarını söyledi. Franchise için 25 - 30 bin dolarlık yatırım öngördüklerini ifade eden Erem, teminat mektubu ile yeterli araç sayısının da önem verdikleri kriterler arasında olduğunu belirtti.
BUSINESS

Başkanın adamları
Turizmin ikizleri
Dokun bana
Sudanlılar 'İnşallah Bukra Magleş' diye diye ağlattılar
'Zeki, çevik, ahlaklı' ve işadamı sporcular dönemi
Unvan değişiyor... İşte o kadar!..
İlk sucumuz Hamidiye'ydi
İnşaat krize girince suda Lido markasını yarattı
Erikli, damacanada bayilikler veriyor
Şaşal, 10 yıllığına DanoneSa'nın
Finansal kiralamada yeni esaslar
Bergama'nın taşını İngiltere Kraliyet Ailesi'ne sattı
Ben bir ceviz ağacıyım tabanca kabzasında
Şimdi okullu oldular
MİT, İshak Alaton'u 'koyu pembe' yemekhane nedeniyle sorgulayınca...
araştırıp, geliştirip, satıyorlar
Mustafa Reis ağlarını attı, bekliyor
İlaçlama uçağı ve plaza satışı ilanı bile var
Ofislerde 'bumerang' var
|
|
|