|
|


LPG'ler dün sabah dehşet saçtı
İzmir'de şofbene bağlı LPG tüpü, Amasya'da da LPG tankı infilak etti. Yedisi ağır toplam 13 kişi yaralandı
FEHMİ UMAN, TAYLAN YILDIRIM, ÖZCAN TİKİT Amasya, İzmir DHA
Likit petrol gazı (LPG), dün iki ilde dehşet saçtı. İlk patlama, Amasya'da yaşandı. Merzifon - Samsun karayolunun 1. kilometresinde bulunan İsmet Koç'a ait benzin istasyonundaki LPG tankında sabaha karşı saat 04.30'da yangın çıktı. Merzifon Belediyesi itfaiye ekipleri ve benzin istasyonu çalışanları yangına müdahale etmek istedi. Bu sırada LPG tankının patlamasıyla, atık kâğıt ve karton yüklü iki kamyon alev aldı, itfaiye arazözü de kısmen yandı. Yangın güçlükle kontrol altına alındı.
Alevlerin benzin tanklarına ve Akçagaz LPG dolum tesislerine sıçramamasıyla bir facianın eşiğinden dönülürken, yangında üçü itfaiye eri, üçü benzin istasyonu çalışanı olmak üzere altı kişi ağır, üç kişi de hafif yaralandı.
Çakmağa bastı ve...
İkinci patlama ise İzmir Konak'ta yaşandı.
İnönü Caddesi Yasemin Apartmanı'nda oturan Avukat Mehmet Oğuz, dün sabah saat 06.30'da duş almak için banyoya girdi. Oğuz şofbenin çakmak düğmesine bastığı anda, LPG tüpünden sızan gaz infilak etti. Patlama sonucu Oğuz'la eşi Akile ve oğlu Mehmet (30) yaralandı. İkinci katta oturan ilköğretim 7. sınıf öğrencisi Serap Siyahkoç da (13) cam parçalarından yaralandı. Mehmet Oğuz'un durumunun ağır olduğu bildirildi.
YAŞAM

İki canavar arasında
Görmeyen gözlerin 'Hale' ablası
Scooter polise dert oldu!
LPG'ler dün sabah dehşet saçtı
Antalya tatili biten Rus depresyonda!
Fosseptik çukuru Özgür'ü yuttu
Hastane yerine karakolda yattı
Sevişmeyin, savaşın!
Muhlis Arı saklı bir 'deha' çıktı!
Sırf zevk olsun diye öldürmüşler
Asansörde korkunç ölüm
Dünya hali
"Gülünecek ne var bunda?
Yaşasın gevezelik
Erkeğin hası ayakkabısından belli olur!
|
|






|