|
|


|
Çocuklara dair
 Gazete içindeki çocuk köşesi bir süredir yok. Küçük okurlardan sorular var. Bir soru da gösteri yaptıkları için gözaltına alınan küçüklerle ilgili
Çoğu çocuk bazı okurlardan gelen sorular var son zamanlarda. "Gazetede yayımlanan çocuk bölümünü göremiyoruz. Hiç göremeyecek miyiz? Neden göremiyoruz?" türünden sorular.

New York Times'a ombudsman geldi
Dünya basınının "amiral gemisi" New York Times da son kararını verdi: Yıllarca sürdürülen direnişten sonra, ilk kez bir ombudsman gazetenin eksik ve hatalarına ilişkin okur şikâyetlerini bağımsız gözle değerlendirmek üzere göreve getiriliyor.
Bir yıl içinde 30'dan fazla yalan ve çalıntı habe...
|
|

Herkes düşünce ve ifade özgürlüğü hakkına sahiptir; bu hak serbestçe düşünme, hangi yoldan ve nereden olursa olsun bilgi ve görüş alma, araştırma ve yayma özgürlüğünü içerir. İnsan Hakları Evrensel bildirgesi |

Okur Temsilcisi,
Milliyet gazetesinin içeriği (haber, yorum, fotoğraf, başlık, spot, sayfa düzeni, baskı, kağıt vs.) ile ilgili olarak okurlardan gelen şikayetleri ele alır; bunları basın etiği (doğruluk, denge, tarafsızlık, adil yaklaşım...) ve temel kalite ölçütleri açısından inceleyerek görüşlerini okurlarla paylaşır.
Görüşleri kendisine aittir.
Okur Temsilcisi, Milliyet'in gazete ve internet içeriği ile ilgili tüm şikayetlerinizi bekliyor.
Tel: (90) 212 505 68 40
Fax: (90) 212 505 68 09
Posta: Yavuz Baydar, Milliyet, Doğan Medya Center, Mahmutbey, 34554 Istanbul
Ombudsman e-mail: okur@milliyet.com.tr
OKUR ARŞİV
22 Mart 1999 ile 20 Kasım 2000 tarihleri arasındaki okur sayfalarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 20 Kasım 2000 tarihinden sonraki sayfalara gazete arşivinden ulaşabilirsiniz.
|
|