28 Aralık 2003 Pazar
 
 
 BİZE ULAŞIN | ARŞiV | KÜNYE | HABER İNDEKSİ |  SIK KULLANILANLARA EKLE |  AÇILIŞ SAYFASI YAP  
  ·  SON DAKİKA       
  ·  ANA SAYFA    
  ·  GÜNCEL         
  ·  SİYASET         
  ·  EKONOMİ         
  ·  YAZARLAR         
  ·  SPOR         
  ·  DÜNYA         
  ·  YAŞAM         
  ·  MAGAZİN         
  ·  SAĞLIK         
  ·  KADIN & MODA         
  ·  ASTROLOJİ         
  ·  OTOMOBİL         
  ·  ÇİZERLER         
  ·  BİLİM & TEKNİK         
  ·  TV'DE BUGÜN         
  ·  İŞ YAŞAMI         
  ·  OMBUDSMAN         
  ·  HAVA DURUMU         
  ·  CUMARTESİ         
  ·  PAZAR         
  ·  BUSINESS   
  ·  POPULER KÜLTÜR   


Dövdü, bıçakladı, serbest bırakıldı

   
14 yıl boyunca dövüp eziyet ettiği eşini, evi terk etmek isteyince bıçakla ağır yaralayan koca, serbest dolaşıyor

        ŞÜKRAN ÖZÇAKMAK İstanbul
   
    Mestane Demirelli (35), ekonomik özgürlüğe sahip olmadığı için kocasının kendisine yaptığı her türlü eziyeti sineye çeken kadınlardan sadece biri. 14 yıl boyunca her türlü dayak ve eziyete katlandı. Bir gün kocası Rıza Demirelli (37), bıçağı boğazına dayadı.
    Korumak için kalkan olarak kullandığı sağ bileği, boğazında iki santim yara ve omzunda iki bıcak darbesiyle kurtuldu. Komşularının yardımıyla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.
    Acil serviste boğaz ve omzundaki yaralarına dikiş atıldı. Sağ bileğindeki yara için vezneye 160 milyon lira yatırılmadan dikiş atılamayacağı söylendi. Komşuları parayı denkleştirene kadar dört saat sedyede bekledi. Sonunda para bulundu, dikiş atıldı. Ancak bilekteki yara derindi, sinirleri zarar görmüştü. Parmaklarını oynatabilmesi için ikinci bir ameliyat, ameliyat için de 4 milyar lira gerekiyordu. Sonunda kaymakamlığın devreye girmesiyle hastaneye kabul edildi. Talihsiz kadın başından geçenleri şöyle anlattı: "Kocam 12 yaşındaki kızım Gülsüm'ü dövdü. Hastaneye gittiğimizde olaya polis el koydu. Savcı, kocama, aile efradına kötü muameleden dava açtı. Ben de boşanmak için mahkemeye başvurdum. Kocam 2.5 yaşındaki oğlumun gözleri önünde, 'Sen beni terk edersin ama önceden ben yapacağımı yapayım' diyerek üzerime bıçakla saldırdı. Beni öldürecekti ama savcı yine aile efradına kötü muameleden dava açıp serbest bıraktı."
    Rıza Demirelli, kızını dövdüğü ve karısını öldürmek istediği iddiasıyla 3 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.
   
   
   

GÜNCEL


'Avcılar'da asla oturmam!'
MOLLA KAFASI
Mimaroğlu da yolcu
Çoban helikopterle kurtarıldı
LPG faciası: 3 kardeş öldü, anne komada
İstanbul 'seks ticareti' üssü!
Dövdü, bıçakladı, serbest bırakıldı
Kısa kısa..
Serin Duruş





Melih AŞIK
Saat tamircisi..!
Can DÜNDAR
Nazilerin yargılandığı salonda...
Hasan PULUR
"Men çe guyem tamburem çe zened?"
Çetin ALTAN
Davulun tozu, yiğidin sazı, siyasetin kazı...


 2002 yılında neler oldu?
 2001 yılında Türkiye'de olan önemli olaylar
 Adım Adım Susurluk