Sık Kullanılanlara Ekle   Açılış Sayfası Yap   İletişim 02 Temmuz 2004 / Cuma  
Bugünkü Milliyet Gazetesi      Business      Otomobil      Cumartesi      Pazar      Ege      Vitrin  
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik
'Aşkta yaşın hiç önemi yok'

'Anne bak, bu ciciannem' fotoğraflarının kahramanı Hasman, kendini savundu

MAGAZİN SERVİSİ

Kendisinden 19 yaş küçük Verda Penso'dan ayrıldıktan sonra 23 yaşındaki Eda Taşpınar'la aşk yaşayan Nurettin Hasman (45), sevgilisi, eski eşi ve kızıyla aynı karede, "Anne bak, ciciannem" dedirten fotoğrafları savundu.
Hasman'ın bir süre önce genç sevgilisiyle birlikte katıldığı Ayşegül Cinisli'nin partisinin davetlileri arasında eski eşi Güliz Onursal ve 21 yaşındaki kızı Merve de vardı. Merve Hasman, babasının sevgilisi Taşpınar'la karşılaşınca kucaklaştı. Onursal'ın da katıldığı sıcak sohbetin fotoğrafları, Alem dergisinin sayfalarına yansıdı.

'Birbirlerini seviyorlar'
Özel hayatına saygı gösterilmesini isteyen Hasman, "Aşk yaşamak için yaşın önemi yok" dedi.
Kızları Merve ve Mina'nın da, yaşadığı ilişkilere tepki göstermediğini belirten Hasman, şunları söyledi: "Kızlarım, benim sevdiklerimi severler. Eski eşim Güliz'le Eda tanışırken aralarında olumsuzluk yaşanmadı. Birbirlerini seviyorlar. Eda ile evli değilim ama bu olmayacak anlamına gelmiyor."




MAGAZİN
'Aşkta yaşın hiç önemi yok'
Seki, nedense bir hayli gergin
Kurbağa, bu kez prense dönüştü
Naomi'yi görmek için plaja akın ettiler
'Matrix' son 10 yıla damgasını vurdu
Çeşme'den İstanbul'a...







ŞENAY DÜDEK
© 2004 Milliyet