Sık Kullanılanlara Ekle   Açılış Sayfası Yap   İletişim 03 Kasım 2004 / Çarşamba  
Bugünkü Milliyet Gazetesi      Business      Otomobil      Cumartesi      Pazar      Ege      Vitrin  
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik
Geri çağırdı

Büyükşehir'de sürpriz. Aziz Kocaoğlu rica etti. Piriştina'nın gözdesi Hüsamettin Ender döndü. Kocaoğlu, Erdal İzgi'yle de bir araya geldi

GÜNÜN HABERİ /Banu Şen


Ayrılık bir ay sürdü
İZMİR Büyükşehir Belediyesi'ndeki görev değişikliklerinin ardından ilginç gelişmeler başladı. Başkan Aziz Kocaoğlu, Ahmet Piriştina'nın en güvendiği isimlerden, birçok projenin başında bulunan ve geçen ay işbaşı yapmamak üzere izne çıkan İZBETON Genel Müdürü Hüsamettin Ender'i göreve geri çağırdı.

Pazartesi göreve başlıyor
ENDER, "Başkan Kocaoğlu aradı. 3.5 aylık izin süresinin çok uzun olduğunu, mümkünse kısaltmamı rica etti" dedi. Ender, Kocaoğlu'nun büyük bir nezaket gösterdiğini de belirterek, pazartesi günü, belediye şirketleri İZBETON, İZELMAN ve Grand Plaza'daki işlerine bıraktığı yerden devam edeceğini söyledi.

Sırada Erdal İzgi mi var?
BU dönüş konuşulurken, bir sürpriz daha yaşandı. Başkan Kocaoğlu, dün eski Konak Belediye Başkanı, İZFAŞ'taki görevinden aldığı Erdal İzgi, Piriştina'nın oğlu Levent'le Kent Müzesi'ndeki restoranda buluştu. Üçlüye, daha sonra Kocaoğlu'nun oğlu Ulaş da katıldı, "İzgi de dönüyor mu?" sorusu zihinlere takıldı.

Başkan'la başbaşa çok özel bir yemek
Başkan Aziz Kocaoğlu, oğlu Ulaş Kocaoğlu, Erdal İzgi ve Ahmet Piriştina'nın oğlu Levent Piriştina, dün öğleyin Kent Müzesi ve Arşivi'ndeki restoranda buluştu. Aziz Kocaoğlu, Milliyet muhabirinin fotoğraf çekmesinde sakınca görmedi, "Sohbet ediyoruz" dedi. Erdal İzgi de, "Başkan'ın daveti üzerine bir araya geldik. Bazı özel konuları görüştük" demekle yetindi. İzgi, "Belediyeye dönüşünüz söz konusu mu?" sorusunu yanıtsız bıraktı.


EGE
Geri çağırdı
Kaf Kaf stadını istiyor
Hastanede kriz
Aşılacak mı?
24SAATEGE
Hayata bağlanın
Lokomotif tam gaz
Avukatınız benim
Manisa'da yeni dönem başladı
CHP'liler rövanşı aldı
AK Pazar'da ne alırsan 1 milyon
CHP'li kadınlara çok `Tatlı' vaad
Beşi bir yerde saat
15 centten az prim olmasın
Bilardocular için devrede
Bir fuarımız daha oldu
Mezarlıklar temizlendi
Atıklar evden toplanacak
Asansör'de grev kararı
Bu oyunu kaçırmayın
Halk günleri yeniden
Ege'de Hava Durumu ve İmsak
İZMİR REHBERİ





Ege Ana Sayfa
Ekonomi
Spor
Rehber


Nihat Demirkol
Deniz Sipahi
Fatih Tanfer

© 2004 Milliyet