Sık Kullanılanlara Ekle   Açılış Sayfası Yap   İletişim 23 Kasım 2004 / Salı  
Bugünkü Milliyet Gazetesi      Business      Otomobil      Cumartesi      Pazar      Ege      Vitrin  
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik
ATV | CINE-5 | CNBC-E | CNN-TÜRK | KANAL 7 | KANAL D | LİG TV | NTV | STV
SHOW | STAR | TGRT | TRT 1 | TRT 2 | TRT 3 | TV 8
Tiyatro aşkına

"Ağa Kızı" dizisinde Biricik rolünde izlediğimiz Rojda Demirer, haftanın dört gününü Trabzon, üç gününü İstanbul'da geçiriyor

DENİZ ALTUNTAŞ




Üniversiteyi kazanan kızının peşinden İstanbul'a gelen Osman Ağa'nın maceralarını anlatan "Ağa Kızı"nda başrolü Levent Kırca ile birlikte üstlenen Rojda Demirer, Trabzon Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği "12. Gece" isimli oyunda da rol alıyor. Devlet Tiyatrosu oyuncularının zorunlu hizmet bölgeleri olduğuna dikkat çeken Demirer, "Benim bölgem de Trabzon. Oradaki oyunlarda oynuyorum. Bundan şikayetçi değilim. Dört gün Trabzon'da, üç gün İstanbul'dayım" diyor. Genç oyuncu, 11 aydır, Trabzon Devlet Tiyatrosu oyuncularından Barış Bağcı ile birlikte olduğunu da sözlerine ekliyor.

"Bizim ağamız güldürüyor"
Dizide babası rolündeki Levent Kırca ile çok iyi anlaştığını dile getiren genç oyuncu, bu konuda şunları söylüyor: "Levent Ağabey gerçekten çok büyük oyuncu. Sette sürekli 'Rojda benim kızım' diyor. Ben de onu baba gibi seviyorum. Bu sıcaklık ekrana da yansıyor. 'Ağa Kızı'nda diğer dizilerdeki gibi silah ve kavga yok. Bizim ağamız daha çok güldürüyor."




İstanbul macerası sürüyor
Levent Kırca ve Rojda Demirer'li "Ağa Kızı"nda, Biricik, İngilizce ödevini yaparken zorlanınca, komşu evde oturan Ege ve Can'dan yardım ister. Bunu duyan Osman Ağa çılgına döner.
KANAL D / 20.00





UZAKTAN KUMANDA

Ödül yarım trilyon
Kenan Işık'la Kasa: Kenan Işık'ın sunduğu yarışmada bu gece büyük ödülün miktarı tam 500 milyar TL.
KANAL D / 23.50

Futbol belgeseli
Muhteşem Oyun:
Futbolun Tarihi: Orijinal adı "History of Football: The Beautifull Game" olan 13 bölümlük belgesel başlangıcından bugüne futbolun geçirdiği aşamaları anlatıyor.
NTV / 22.00


Şampiyonlar Ligi
Sparta Prag - Fenerbahçe: Fenerbahçe'nin üç puan için sahaya çıkacağı maç naklen yayınlanıyor. Sabri Ugan anlatacak.
STAR / 21.30

Real Madrid - B. Leverkusen: Real Madrid, 90 bin seyircisi önünde Alman rakibini ağırlıyor. Bant yayın.
STAR / 00.10



Yerli dizi günlüğü

Perçem: İkinci bölümde Perçem'le Karahan'ın olaylı nikâh töreni ön planda.
SHOW TV / 21.45

Büyük Umutlar: Necmi Usta yine çocuklarından yana dertlidir, bir gece ortadan kaybolur.
TRT 1 / 19.55

Çocuklar Ne Olacak: Havuç'un Kemal Bey'in gazetede yazdığı anılarını abartarak anneannesine anlatması ortalığı karıştırır.
STAR / 19.50

Melekler Adası: Hasan, ablası Gülseren'e annesinin Döne olduğunu söyler.
ATV / 20.00

Gurbet Kadını: Beyto'nun arabasını Cemo ile İpek'in üzerine sürmesi Hakkı'yı çıldırtır.
SHOW/ 20.00

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir: Bir mafya babası kendi restoranında öldürülünce, Komiser Nevzat ve ekibi işe koyulur.
TRT 1 / 21.10

Aliye: Sanem Çelik, Nejat İşler ve Halit Ergenç'li dizi son bölümün tekrarı ile karşınızda.
ATV / 21.40

Omuz Omuza: Pınar Altuğ, Ebru Cündübeyoğlu, Betül Şahin ve Dolunay Soysert'in oynadığı dizi, son üç bölümün kolajıyla ekrana geliyor.
KANAL D / 21.50





  Sina
  KOLOĞLU
Kıstas nedir?

© 2004 Milliyet