Sık Kullanılanlara Ekle   Açılış Sayfası Yap   İletişim 06 Aralık 2004 / Pazartesi  
Bugünkü Milliyet Gazetesi      Business      Otomobil      Cumartesi      Pazar      Ege      Vitrin  
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik
Engelliye tedavi merkezi


Balçova Belediyesi tarafından yaptırılan "Balçova Engelli Rehabilitasyon Merkezi"nde engelliler jeotermal enerjiyle tedavi edilecek.
Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, ilçedeki evleri tek tek gezerek engellilerin profilini çıkardıklarını kaydederek, 337 engelliyi tespit ettiklerini ve bu kişilere ne tür bir hizmet verebileceklerini belirlediklerini ifade etti. Engellilerin rehabilitasyonu için bir merkez kuracaklarını söyleyen Çalkaya, "Merkez, şu anda belediyenin faaliyet gösterdiği 2 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilecek. Proje yaklaşık 2,5 trilyon liraya malolacak. Gereken kaynak bulundu. Yeni belediye hizmet binamıza taşınmamızla birlikte merkezin yapımı çalışmaları başlayacak. Bu merkezde termal tedavi havuzu, jimnastik salonu, meslek edindirme kurs salonları yer alacak" dedi.
İzmir Valiliği Engelliler Merkezi Koordinatörü Rıza Mutkilioğlu ise İzmir'de ise 400 bin özürlü bulunduğuna işaret etti.


EGE
Yollar geçit vermiyor
Kantine kalite
Engelliye tedavi merkezi
Dünyanın seçimi
Çok güzel tanıtım!
Dortek, kapıda gelinen son nokta
Güzelleşme kursu
Fakir öğrenciye ücretsiz İngilizce
Şarkılı kondomlu AIDS kampanyası
Bunun adı moloz terörü
En güzel bandocu
Urla'da deniz ve sahil tertemiz
Manisa'da iki yeni otopark yapılacak
Üniversitede kalp taraması
Çeyrek yüzyıla ödül
Soğuk zinciri sakın kırma
Büyük İskender
Ege'de Hava Durumu ve İmsak
İZMİR REHBERİ





Ege Ana Sayfa
Ekonomi
Spor
Rehber


Çağlayan Bilgen
Bülent Buda
Sirel Ekşi
Fatih Tanfer
Reşat Yörük

© 2004 Milliyet