Sık Kullanılanlara Ekle   Açılış Sayfası Yap   İletişim    Kurumsal 07 Haziran 2005 / Salı  
   Milliyet Online    Kariyerim    Business    Arabam    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilişim
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Baltalı çılgın

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosu'nu görmek isteyen kişi, elindeki balta ve satırla ortalığı karıştırdı

M. AKİF ERDEM İstanbul

İstanbul 4. Levent Akağaç Sokak'taki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu, dün ilginç bir saldırıya sahne oldu. Elinde balta, satır ve Suudi Arabistan bayrağıyla saat 11.00 sıralarında binaya gelen Resul Ekrem, başkonsolos ile görüşmek istediğini söyledi.
Görevlilerin reddetmesi üzerine binanın karşısına geçen Ekrem, bir elinde balta, diğer elinde satır ile kimseyi yanına yaklaştırmadı. Ekrem, kafası içinde şeytan boynuzları gördüğünü, gözlerini kapadığında bunların kaybolmadığını öne sürerek başkonsolosa bunları anlatmak istediğini söyledi.

Bir de bıçak çıktı
Arada bir tekbir getiren Ekrem, bir de Suudi Arabistan bayrağı çıkararak, Müslüman bir ülkede yaşadığını, Müslüman bir ülkenin yöneticisi kendisiyle görüşmezse eylemine son vermeyeceğini söyledi. Güvenlik güçlerinin operasyon hazırlığında olduğunu gören Ekrem, kötü muamele yapılması halinde tekrar gelip eylem yapacağını belirterek balta, satır ve belindeki büyük bıçağı atarak teslim oldu. Ekrem, ifadesi alınmak üzere Beşiktaş Asayiş Şube Büro Amirliği'ne götürüldü.






YAŞAM
Çalışan köylü mü çevreci mi haklı?
MS, hayatınızı durdurmamalı
Etek altında kaçak balık
Sürdüğünüz krem değil ne yediğiniz önemli!
Akyarlar, en lüks 15 kumsal arasında
Denizden bank bile çıktı
Nerudacı şair çoban
Uçakta 'arıza' paniği
Baltalı çılgın
Köprü'de 'para' devri kapanıyor
Çobanların mera tartışması: 3 ölü






© 2005 Milliyet