
|
|
|
|
'Aşk evliliğiydi ama bitti'
İLKNUR GÜLMEZ
Yönetmen eşi Kemal Başbuğ'la 3.5 yıllık evliliğini bitiren yazar İclal Aydın, ilişkisinin zamana ve hayatın hoyratlığına yenik düştüğünü söyledi.
Eşinden hafta başında boşanan Aydın, "Bir süredir evliliğimizi kendi içimizde toparlamaya çalışıyorduk ama olmadı. Öyle bir gün geldi ki, birbirimizi dinleyemediğimizi fark ettik. En sonunda oturup konuştuk ve yapamadığımız kararını aldık. Kocama çok âşık olarak evlendim. Çok âşık olunca o ilişki içindeki kırgınlıkları taşımak zor oldu" diye konuştu.
Hâkimin gözleri doldu
Aydın sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizi boşayan hâkim, sekreter ve katibin gözleri doluydu. Çok kötü olduk. Polisler bizi 'İnşallah barışırsınız' diye yolcu etti. Kapıda vedalaştık. O kendi otomobiline ben kendi otomobilime binince ne yapacağımı bilemedim."
|
|
|


|
|