|
 |
|
|
En büyük kim? (2)
YAKAN TOP / Nilay YILMAZ
Geçen sezona damga vuran açıklamalardan ve gaflardan TOP 5 seçmek için küçük bir yarışma düzenledik. İlk bölümünü dün yayınladığımız TOP 5 için mailler gelmeye başladı. Sevgili okurlarımızdan ricamız; bugün çıkan TOP 5 adaylarını da okuyup karar vermeleri ve maillerini yakantop@gmail.com adresine göndermeleri. Bizce yeniden bir sıralama yapmak zorunda kalacaklar. Kimin en büyük olduğunu önümüzdeki hafta köşemizde açıklayacağız. Herkese kolay gelsin.
Tarih yazmak kolay değil. Örneğin Galatasaray'ı 6-0 yendiğimiz gibi, Manchester'ı 40 yıl sonra sahasında yenmek gibi. Beşiktaş liderin 13 puan gerisinde, kupada yok. 3-0'dan 4-3 yenmek tarihtir. Her şey tarih olamaz. (Aziz Yıldırım, 20-04-2005)Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı alması tesadüf. (Aziz Yıldırım, 20-04-2005)llahi de billahi de Saidou'yu dün aramadım. Cuma günü aradım. (Fatih Gökşen, 01-05-2005) Saidou şu anda Galatasaray'ın kendisine aldığı arabaya biniyor ve biz onu Malatyaspor'a bedelsiz verdik. Şimdi bize karşı kötü oynarsa, penaltı yaptırırsa ne olacak? Birçok söylenti çıkacak. (Galatasaray 2. Başkanı Ergun Gürsoy, 01-05-2005) keme kızmıyorum, düzen içinde yapabileceği budur. (Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası Şenol Güneş, 02-05-2005)Nedved gibi iki üç oyuncum olsun isterim. (Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ziya Doğan, 05-05-2005)Fenerbahçe kazanırsa farklı kazanır, Galatasaray kazanırsa 1-0 kazanır. (5-1'lik Galatasaray-Fenerbahçe kupa maçı öncesinde tahminde bulunan Rıdvan Dilmen, 12-05-2005)Bana kimse küfür etmiyor. (Özhan Canaydın, 12-05-2005)Galatasaray Kulübü, benim sayemde tişört sattı, para kazandı. (Aziz Yıldırım, 23-05-2005)Bizde demokratik bir yönetim var. Başkan ne derse o olur. (Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, 23-05-2005)Biz Fenerbahçe'yi şampiyon yaptık, Fenerbahçe bizi 2. yaptı. (Şenol Güneş, 23-05-2005)Ribery'nin menajeri yabancıdır. Kayseri'de yerel bir kanalda gevezenin biri konuşmuş, bunu dikkate almayalım. Böyle bir şey yok. Ribery, Galatasaray'dan bir yere gitmiyor. (Galatasaray 2. Başkanı Ergun Gürsoy, 12-06-2005)Özellikle İtalya'dan ciddi teklifler aldım ancak maddi ve manevi olarak Malatyaspor bana daha çok ilgi gösterdiği için burayı seçtim. (Okan Yılmaz, 18-06-2005) 2 sene içinde tüm borçlarımızdan kurtuluruz. (Galatasaray Başkan Yardımcısı Turgay Kıran, 09-07-2005)
Beni bana bırakın! I love you!
Metin Oktay
Haberiniz var mı?
Futbol, hava koşulları çok kötü olsa dahi her zaman her koşulda oynanan bir oyundur. Ancak 1947 yılında İngiltere'deki dondurucu kış nedeniyle futbol sezonu Haziran ayında devam etmek üzere ertelenmişti. Aynı şekilde 1963 yılında kötü kış şartları nedeniyle, yılın ilk altı ayında hiç maç oynanmamıştı.
***
Bize de öyle geliyor!
Rüştü'nün durumu belirsiz ama, kürkçü dükkanı misali dönüp dolaşıp yine Fenerbahçe'ye gelecekmiş gibi gözüküyor...
(Ziya Şengül - Star)
Sorun saç stilinde!
Sıkıntı orta sahada. Orada Hasan Şaş gibi dünya çapında bir oyuncu var. Ama Hasan, Dünya Kupası'dan döndüğünden beri uyum sağlayamadı.
(Hıncal Uluç - Pas Fotomaç)
Özlü söz 11!
Godot'yu beklerken Godoş gelmesin!..
(Ali Sami Alkış - Star)
Ölelim daha iyi!
Çalınacak bir yanlış düdüğü 3-5 yazı boyunca kurcalamadıktan sonra hayatın ne anlamı var?
(Ümit Aktan - Türkiye)
Hepimiz öyle!
Bizim Trabzonspor bir şeyler yapıyor ama, aldıkları kuş mu çıkacak, civciv mi çıkacak, doğrusu merak içindeyim.
(Mehmet Ali Yılmaz - Dünden Bugüne Tercüman)
Sabret, az kaldı!
Bu suskunluk sabır taşını bile çatlatır!
(Ziya Şengül - Star)
"Mecnun'um Leyla'mı gördüm"
Amacımız ilk önce Süper Lig'de kalıcı olmak, ardından da kentimizin futbol potansiyelini kullanarak, 4 büyüklerin ardından adımızı 5. büyük olarak yazdırmak istiyoruz.
(Sivaspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz)
Anlatılmaz yaşanır!
Aklı başında birisi lütfen gelsin bu G.Saray'da bana ne yapılmaya çalışıldığını anlatsın.
(Reha Muhtar - Sabah)
Teknik direktör olsana!
İki senedir Trabzonspor neden finişi göremiyor sanıyorsunuz, tank gibi Hüseyin'e çözüm bulun, Gökdeniz'i de santrafordan alın, sağ kanada çekin şampiyonluğa senet imzalarım.
(Göktuğ Sevinçli - Futbol Meydanı, TV8)
Gerçek taraftar Türkbükü'nde!
Benim bu Beşiktaş ve Galatasaray'daki yönetici arkadaşlarıma bir önerim var... Hemen Türkbükü'ne gelsinler... Etrafta bir dolaşsınlar... Hem tatil yaparlar... Hem de taraftarın halini anlarlar...
(Reha Muhtar - Sabah)
|
|
|

|