Sık Kullanılanlara Ekle   Açılış Sayfası Yap   İletişim    Kurumsal 07 Eylül 2005 / Çarşamba  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilişim
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Yoldaki mıcır tehlike saçıyor

Okur Hattı / Özgür Kaynar


Seferihisar - Yelki arasındaki yolda çalışma yapıldı, ancak mıcırlar toplanmadı, öylece bırakıldı. Yol irili ufaklı taş parçalarıyla dolu. Bu durum tehlike yaratıyor. Araçlar kayıyor, kazalar yaşanıyor. Lastiklerin sıçrattığı mıcırlar camları kırıyor. Sürücüler korkarak geçiyor. Can kaybıyla sonuçlanan kazaların yaşandığı yerlere burası da eklenmesin. Karayolları yetkilileri daha fazla vakit kaybetmeden önlem alsın.
Turhan Ünlübozkurt


Hayvanların hali bizleri üzüyor
Karşıyaka Yalı Mahallesi'nin sokakları kedi ve köpeklerle dolu. Sayıları son günlerde iyice arttı. Çoğu aç, hasta, perişan durumda. Onların bu hali biz hayvanseverleri üzüyor. Artık insan sağlığını bile tehdit eder hale geldiler. Sürüler halinde gezdikleri için de ilçe halkını korkutuyorlar. Oysa belediye bu konuda harekete geçse, çalışma başlatsa hiç bunlar yaşanmayacak. İşte o zaman Karşıyaka Türkiye'nin en modern ilçesi olacak!
Esi Taviloğlu


Aliağa'da ulaşım öfkesi bitmiyor
İzmir Aliağa'da şehir için ulaşımda bazı hatların özelleştirilmesine tepki giderek büyüyor. İlçe halkı otobüslerini tekrar istiyor. Özelleştirme yüzünden ulaşım giderlerinin arttığı belirtiliyor. OKUR HATTI'nı arayan çok sayıda kişi, yolcu taşımaya başlayan minibüslere binmeyeceklerini söylüyor, "Daha önce aylık kartlarla otobüslerden yararlanıyorduk. Şimdi bu hakkımız elimizden alındı. Neden böyle bir uygulamaya ihtiyaç duyuldu?" diyor.


Elektrik kesintisi
Enerji hatlarındaki çalışmalar nedeniyle İzmir'in bazı yerleri yarın elektriksiz kalacak. TEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre kesinti programı şöyle: 06.00 - 12.00: Konak'ta; Güneşli Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi, Bağ - Kur Konutları ile 527, 529, 529/1 sokaklar, Bozyaka Mahallesi 3240, 3241, 3252, 3237, 3715 sokaklar. Karşıyaka'da; Cengizhan Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi, 1637/8 - 16 - 17 sokaklar. 10.00 - 13.30: Narlıdere'de; Huzur Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nin bir bölümü.

OKUR HATTI

Kentine sahip çık
Semtinizdeki, sokağınızdaki, çevrenizdeki sorunları duyurmak, şikayetlerinizi iletmek, çözüm bulmak için (0232) 464 59 30 numaralı telefonu arayın Faks: (0232) 464 14 02

ege@milliyet.com.tr








EGE
Emeklilik hakkında her şey
Nasıl dinozor olunur?
Yoldaki mıcır tehlike saçıyor





Ege Ana Sayfa
Ekonomi
Spor
Rehber


Necati Çetiner
Nihat Demirkol
Özgür Kaynar

© 2005 Milliyet