Sık Kullanılanlara Ekle   Açılış Sayfası Yap   İletişim    Kurumsal 24 Eylül 2005 / Cumartesi  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilişim
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Joy FM'e Fon karar verecek

DİLEK TAŞ

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) Joy FM ihalesinde, ilk açık artırmada verilen 3 milyon dolarlık en yüksek teklif, 4 milyon 400 bin dolarlık muhammen bedelin altında kaldığı için yapılan 2. açık artırmada, 3 milyon dolarlık teklifin üstüne çıkılmadı. 2. açık artırmada, 3 milyon dolarlık teklifin sahibi Altın Kanal TV ve Radyo Yayıncılık A.Ş. ile Galata Televizyon ve Radyo Yayıncılık A.Ş. yeni fiyat artırımında bulunmadı. Muhammen bedelin altında kalınması nedeniyle ihale tekrarlanacak.
İhale Komisyonu Başkanı Mehmet Çalışkan, ihalenin bu şekilde Fon Kurulu'na sunulacağını kaydetti. Joy Türk FM için yapılan ihalede de 2 milyon 700 bin dolar muhammen bedelin altında kalındı.
Doğa Yayıncılık Sanayi ve Ticaret AŞ ile Haliç Televizyon ve Radyo Yayıncılık'ın yarıştığı ihalenin ilk bölümünde en yüksek 510 bin dolar teklif verildi. Öğleden sonra yapılan ikinci ihalede ise 1 milyon 520 bin dolar ile en yüksek teklifi Doğa Televizyon verdi.
Ancak bu ihale de muhemmen bedelin altında kalınması nedeniyle ertelendi. Öte yandan dün yapılan birinci ihaleye bütün idari belgelerini tamamlamasına rağmen Ciner Radyo İşletmeciliği Sanayi Ticaret AŞ katılmadı. İhale bu nedenle Altın Kanal Televizyon ve Radyo Yayıncılık AŞ ile Galata Televizyon ve Radyo Yayıncılığı Ticaret AŞ arasında geçti.




EKONOMİ
22.2.22, genle oynuyor aşk gemileri işletiyor
'Mortgage'i emeklilik fonları finanse eder'
AB'den Erdemir uyarısı
Cavit Çağlar'ın Yeşil Şehir'ini Sinpaş aldı
4.3 katrilyon liralık destek çiftçiye yetmedi
Her gün 1.400 kişi bireysele üye oluyor
SSK hastanelerinin devriyle ilaç maliyeti yüzde 30 arttı
İş Bankası İzmir Demir Çelik'i satma kararı aldı
IMF'ye 'faiz dışı fazla düşsün' önerisi
Tüpraş parası için 30 bankayla görüşülüyor
Joy FM'e Fon karar verecek
'Gözden geçirmeler birleştirilebilir'
TÜSİAD: Erken seçim lafından uzak durulmalı






Meral TAMER
Tomografi çektiren, reçel pişirirse!
Geçen hafta bacağımdaki bir şişlik nedeniyle ...
Güngör URAS
Ezan vakti Beethoven
1924 Anayasası'nda sosyalizm yoktu. Devletçil...


© 2005 Milliyet