
|
|
|
|
TÜSİAD: Erken seçim lafından uzak durulmalı
Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı, "mevcut istikrarın sudan sebeplerle bozulmaması gerektiğini" belirterek, "IMF çıpasına tutunmaya devam etmeli, erken seçimin söylentisinden bile uzak durmalıyız" dedi.
Sabancı, "Türk Girişim ve İş Dünyası OSTİM Başkanlar Konseyi" toplantısında istikrar vurgusu uyarısı yaptı. Pek çok konuda gecikmeler ve geri dönüşler yaşandığını kaydeden Sabancı, "Gidilen yönden hoşnut olmayanlar, yenilenmeyle statü kaybından endişe edenler, değişime direnç gösterenler var" dedi. Sabancı, şunları kaydetti:
"Kısa vadede ise mali disiplini korumalı cari açıkları iyi yönetmeli, IMF çıpasına tutunmaya devam etmeli, demokratik geri dönüşe izin vermemeliyiz."
|
|
|

|
|