Sık Kullanılanlara Ekle   Açılış Sayfası Yap   İletişim 24 Eylül 2005 / Cumartesi  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilişim
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Korku tüneli


Karanlık bir tünelin içinde kaybolmuştu Trabzonspor... Çıkışı gösterecek küçük bir 'ışık huzmesi' bulma uğruna daldığı her delhiz tünelin daha da derinlerine, bir bilinmeze çekiyor Karadeniz Kaplanını... Hata yapma korkusu ölümcül bir virüs gibi tüm bedeni sarmış, içten içe kemirerek yiyip bitiriyor Bordo - Mavili ekibi... Vestel Manisaspor gibi tecrübe yoksunu, ligin yenisi karşısında mahkum oynamak, orta sahadan sık sık kaleye dönerek geri paslarla kaleci Jefferson'ı zor durumlarda bırakmak bu korkunun eseriydi.
Şenol Güneş, Sivas mağlubiyetinin ardından gerekli revizyonu yapmış, aksayan dişlileri elindeki malzemenin en iyileri ile monte ederek takımını sahaya sürmüştü. Ancak Bordo - Mavili ekipte eksik olan sadece sakat ve cezalılar değil, Famogusta krizinin ardından takımı sarıp sarmalayan ve sürekli dibe çeken güven bunalımıydı. Bu duygu ve korku karabulut gibi çöktüğü Trabzonspor'u tarihinin en sıkıntılı günlerine sürüklüyor. Gün bireysel hataları ve bireysel eleştirileri bir tarafa bırakıp takıma sahip çıkma, içine düştüğü bu bunalımlı durumdan kurtarıp alma günüdür. Trabzonspor, yönetimi, mevcut kadrosu, teknik ekibi ve taraftarıyla el ele vererek birlik ve beraberlik içinde bu tünelden çıkacak güce sahiptir.
Ligin yeni ekibi Vestel Manisaspor, Trabzon deplasmanında kontratak futbolunun güzel örneklerinden birini verdi. Forvette yalnız bıraktığı Meduna'yı orta saha ve kanatlardan iyi besleyerek sık sık pozisyona sokan Ege temsilcisi galibiyeti net bir skorla aldı.
Karşılaşmanın orta hakemi Oktay Demiray, bir kaç tartışmalı pozisyonun dışında sonuca etki edecek çok önemli hata yapmadı.

fercan@milliyet.com.tr


SPOR
Trabzon paramparça: 0-2
Potanın ateşi düşmüyor!
Mücevher Gençler
'Senin için hocam'
'Böylesini görmedim'
Üç Aslan, tek yürek!
İlk aday Ersun Yanal
Fernando Alonso zafer peşinde
Nihat havalarda
Ringde acı son
Almanya yarı finalde
Sharapova çok rahat
Haber turu...
Korku tüneli
Halterin çivisi çıktı
Bu nasıl spor anlayışı?
At yarışları





 PUAN DURUMU
 FİKSTÜR


Fuat ERCAN
Korku tüneli
Karanlık bir tünelin içinde kaybolmuştu Trabz...
Cemal ERSEN
Halterin çivisi çıktı
Şaşırmamak elde değil. Türk halterinin itibar...
Yavuz KOCAÖMER
Bu nasıl spor anlayışı?
Türkiye Tenis Federasyonu'nun ana statüsünün ...



 Atina 2004
 Dünya Kupası 2002
 Euro 2000
 Sidney 2000
 Dünya Kupası 98

© 2005 Milliyet