Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 09 Kasım 2005 / Çarşamba  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    İnteraktif 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilişim
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Üç şehir zorbasından öğretmene işkence

Parkta gezmeye çıkan İngilizce öğretmeni Mehmet Ali Aksoy, 3 kişi tarafından 'sert baktığı' için burnu kesilerek 15 yerinden bıçaklandı

HALUK ATALAY İstanbul

Tarabya'da yürüyüş parkurunda gezen İngilizce öğretmeni Mehmet Ali Aksoy, 3 şehir zorbası tarafından, "sert baktığı" gerekçesiyle bıçakla kanlar içerisinde bırakıldı. Aksoy'un burnunu kesen saldırganlar, 15 yerinde de derin yaralar açtı. Yakalanan saldırganlardan ikisi tutuklandı.
İddiaya göre, özel bir okulda öğretmenlik yapan ODTÜ mezunu Aksoy, pazar günü Büyükdere Caddesi'ndeki yürüyüş parkurunda gezerken, Mehmet Güven, Semih Dalkıran ve kimliği açıklanmayan arkadaşları ile göz göze geldi. Üç kişi, "Niçin ters bakıyorsun?" diyerek Aksoy'un üzerine yürüdü. Aksoy'u yere yatıran şehir zorbaları, ellerindeki bıçakları rasgele saplamaya başladılar.
Aksoy'u vücudunun 15 yerinden bıçaklayan zorbalar, yaya olarak kaçtılar. Saldırıyı gören bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Aksoy'u kanlar içerisinde buldu. Ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılan Aksoy, yoğun bakım ünitesine alındı.
Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda zanlıların peşine düşen polis, Mehmet Güven ile Semih Dalkıran'ı yakalandı. İki zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.






YAŞAM
Evlilik dışı ilişkide birinciyiz!
İnternette film paylaşana hapis
Üç şehir zorbasından öğretmene işkence
Terk ettikten sonra haklı kalmak da şart
Fotojenik korsanlar!
Kalaşnikov'lu saldırı
Rus uyruklu AIDS'li kadını 200 kişiye pazarlamışlar
Malatya'daki skandalda iki tutuklama daha
Kadın beyni mizaha daha yatkın çıktı
Annesinin kuzusu...






© 2005 Milliyet