Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 11 Kasım 2005 / Cuma  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    İnteraktif 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilişim
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Domercant'ın gecesi


Eksik ya da fazla, iyi ya da kötü, formda ya da formsuz olmak farketmiyor onlar için... Gününde olmasa da işini en iyi şekilde yapmaya büyük çaba gösteren, son derece motive ve hırslı birer savaşçı gibiler. En önemlisi de korkusuzlar ve kazanmaktan başka birşey düşünmüyorlar. İşte dün, Atatürk'ün ölüm yıldönümüne de rastlayan anlamlı gecede Efes Pilsenli oyuncular, Barcelona'dan galibiyeti adeta söke söke kopardılar.
Efes, artık rakiplerinin de kabullendiği ve saygı duyduğu sert ve sürekliliği olan savunması ile önce Barcelona'nın oyununu bozdu, ardından da Prkacin ve Kaya ile maçın hakimi olduğunu rakibine kabul ettirdi. Barcelona'nın savunmadaki en ufak açığını bile iyi değerlendiren lacivert - beyazlılar, farkı on sayı barajına getirdikleri anlarda biraz olsun gevşemenin karşılığını da hemen gördüler. Özellikle üçüncü çeyrekte Navarro ve Basile, ilk beş dakikalık bölümde bu gevşemenin cezasını hemen kestiler. Granger'ın formsuzluğuna rağmen Domercant, çok kritik anlarda, özellikle son çeyrekte Efes'i rahatlatan sayılara imza attı.
İtalya'da Cenk ve Kaya sahneye çıkmıştı, dün ise Domercant'ın gecesiydi. ABD'li forvet, sadece 23 sayısıyla değil, kaptığı toplar ve 8 ribaundla da maça damgasını vurdu.

gtüre@milliyet.com.tr



SPOR
İşte Terim'in şablonu
Tigana notunu verdi
'Milan'ı bana bırakın'
Riva'da 40 trilyonluk haciz çıktı
Pauleta mı!
Efes Pilsen oley: 66-63
Halkbank'tan Çek tahsili: 3-0
Memo stop etti
Yıldızlı meşale
Haber turu...
Tartışamıyoruz ki
Telefon siparişi ile adalet
Yabancılar mı?
Domercant'ın gecesi
Bugünleri de mi görecektik?
At yarışları





 PUAN DURUMU
 FİKSTÜR


Bilgin GÖKBERK
Tartışamıyoruz ki
Takıldığım yabancıların sayısı değil. Artması...
Ercan GÜVEN
Telefon siparişi ile adalet
Ve "bayram ateşkesi" bitti... Galatasaray Baş...
Erdoğan ŞENAY
Yabancılar mı?
Yabancı kontenjanını gözden geçirmek için Fen...
Gökhan TÜRE
Domercant'ın gecesi
Eksik ya da fazla, iyi ya da kötü, formda ya ...
Nilay YILMAZ
Bugünleri de mi görecektik?
Bu haftaki futbol programlarından ikisinde öy...



 Atina 2004
 Dünya Kupası 2002
 Euro 2000
 Sidney 2000
 Dünya Kupası 98

© 2005 Milliyet