Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 16 Kasım 2005 / Çarşamba  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    İnteraktif 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilişim
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Aslan: Ben de yasal haklarımı kullanırım

Deniz Akkaya, kendisini dövdüğünü iddia ettiği sevgilisi Murat Aslan hakkında suç duyurusunda bulundu. Kendisinin de aynı şeyi yapacağını belirten Aslan ise, 'Konuşursam kötü olur' dedi

MAGAZİN SERVİSİ

Sevgilisi Murat Aslan'ın, eve geç geldiği için kendisine tokat atıp sol kulak zarını patlattığını iddia eden Deniz Akkaya, dün avukatı Ceyla Akay aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu olayı ibret olması için savcılığa yansıttığını belirten Akkaya, konu hakkında artık konuşmayacağını ifade etti.
Aslan ise reklam amaçlı davranmakla suçladığı Akkaya'ya ateş püskürdü. Akkaya ile 10 gün önce tartıştığını kaydeden Aslan, "Deniz ile 10 gün önce tartıştık ama kendisine vurmadım. Bana yakışmadığı için şimdilik susma hakkımı kullanıyorum. Deniz'in davranışlarına göre hareket edeceğim" dedi.

'Beni fena halde bunalttı'
Deniz Akkaya'nın kendisini bunalttığını anlatan Aslan, "Gece yarısı kavga ettik. Çok sarhoştu, elini kolunu sallayıp küfrediyordu. Evimi terk etmesini istedim. O da gitti. Ancak 10 gün sonra doktor raporu alıp beni kendisine tokat atmakla suçladı. Beni fena halde bunalttı. Şirketimizin avukatları gerekli hukuki başvuruda bulunacak. Onlar suç duyurusunda bulunursa ben de gerekli yasal haklarımı kullanacağım. Eğer konuşursam Deniz için kötü olur" diye konuştu.






MAGAZİN
Aslan: Ben de yasal haklarımı kullanırım
Usta tiyatrocuya şiirli sürpriz parti
Şimdi moda Beyrut







ŞENAY DÜDEK

© 2005 Milliyet