Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 28 Kasım 2005 / Pazartesi  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    İnteraktif 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilişim
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
USULSÜZLÜK İDDİALARI ÜZERİNE İNCELEME BAŞLATILDI
CHP kasasından şüpheli harcama

Eski Konak İlçe Başkanı Sıtkı Kürüm'den 32 milyar liranın hesabı soruluyor. "Hayali ödemeler" yapıldığı öne sürülüyor

Çağlayan Bilgen



Defterler didik didik edildi
İZMİR'DE CHP'yi sarsan gelişme, Konak İlçe Başkanı Tayfun Emre'nin, görevi devraldığı yönetime ait hesapları, üç kişilik mali müşavir ekibine inceletmesiyle patlak verdi. Yapılan kontrol ve araştırmalar sonucu, bazı usulsüzlük iddiaları ortaya atıldı.

Adreslerinde bulunamadı
YEREL seçim harcamalarının şişirilmiş olduğu, alınan faturalardaki adres ve telefonlarda adı geçen şirketlerin bulunmadığı öne sürüldü. Çeşitli kalemlerde 32 milyarlık şüpheli harcama dikkati çekti. Eski Başkan Sıtkı Kürüm, sayman ve seçim komitesinin bilgisine başvuruldu.

İhraç yolu göründü
HAZIRLANAN dosya ve ifadeler il başkanlığına gönderildi. Sıtkı Kürüm ve arkadaşlarının bir kez daha dinleneceği, kusurlu görülmeleri halinde de ihraç istemiyle il disiplin kuruluna sevkedebilecekleri kaydedildi.

Bana komplo kuruyorlar

SITKI Kürüm, iddialara ilişkin şöyle konuştu: Seçim döneminde bazı harcamalar yaptık. Örneğin; meclis üyelerinin fotoğraflarını çektirdik. Bunun için 318 milyon lira ödedik. O zaman Konak Belediye Başkanı adayı olan Muzaffer Tunçağ'ın yanındaki ekip için 28 takım elbise aldık, 3 milyar lira verdik.
HEPSİNİN faturası var. Ancak kapatılmamış görünüyor. Kaldı ki genel kurulda hesaplar aklandı. Olay önümü kesmek, intikam almak için yapılan bir komplodur. Üç-beş kuruşun hesabını yapacak adam değilim. İstediğinize sorun. Ben bu parti için milyarlarca lira harcadım. Hiç bir karşılık beklemedim.








EGE
CHP kasasından şüpheli harcama
"Sıradan, sade bir vatandaşın da siyaset yapabileceğini göstermek istedim"
Evlerimizi ne zaman teslim edeceksiniz?
İstanbul'da İzmir günü
7'den 70'e moral veriyor
Yarım asırlık çınar buluşması
Hava kirliliği hortluyor mu?
Adı dünya listesinde
Hayvanat bahçesinde kaloriferli kış
SSK'lıya yeni bir kapı daha
Ünlüler sahneye çıkmak için sırada
120 yıllık gurur
Şıkırtılı bellik yeniden moda
Rum kızın aşkını kitaplaştırıyor
Minaredeki baz ayağa kaldırdı
Yeni yerde, yeni başarılara
Badminton yıldızları
Anne-babaya eğitim
Baharatın içine sahtecilik karıştı
Batı bizimle oynuyor
Hemşirenin isteği var
Denizcinin bina arayışı
İZMİR REHBERİ





Ege Ana Sayfa
Ekonomi
Spor
Rehber


Çağlayan Bilgen
Necati Çetiner
Özgür Kaynar
Reşat Yörük

© 2005 Milliyet