Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 23 Aralık 2005 / Cuma  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    İnteraktif 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilişim
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Gallardo-Ortega takası

River Plate kulübü, Newell's Old Boys'tan Ortega'yı alabilmek için Galatasaray'ın da peşinde olduğu Gallardo'yu Fenerbahçe'ye önerdi

MEHMET ÇİFTÇİ


Arjantin'in River Plate kulübünün, ısrarla renklerine bağlamak istediği Ariel Ortega için Fenerbahçe'ye Gallardo'yu teklif ettiği öğrenildi.
Newell's Old Boys takımında forma giyen Ortega, kulübün iflasın eşiğine gelmesinden dolayı satışa konulmuştu. Ancak Arjantinli yıldıza talip olan River Plate kulübünün, 2 milyon 100 bin doları bulan ve Fenerbahçe'ye ödenmesi gereken taksitleri ödeyememesi üzerine sarı - lacivertli takıma Gallardo'yu önerdi. Fenerbahçe bu teklifi kabul ederse Ortega, River Plate forması giyecek, Gallardo da sarı - lacivertli ekibe gelecek. Gallardo, River Plate'ten yıllık bir milyon dolar alıyor.
Newells Old Boys'un Fenerbahçe'ye ödemesi gereken 700 bin dolardan üç taksidi bulunuyor. Şu ana kadar sadece bir taksit ödeyebilen Arjantin kulübünün bu mali çıkmazı yüzünden Fenerbahçe'nin Gallardo teklifine nasıl bir karşılık vereceği merakla bekleniyor.
Bilindiği gibi Galatasaray uzun süredir Gallardo'nun transferini bitirmeye çalışırken, maddi anlaşmazlıklar yüzünden bir sonuca varamıyordu.

Devlet el koyuyor!

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın, Fenerbahçe'yi PKK örgütüne benzetmesi üzerine gerilen ortama devlet el koyuyor.
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da yaşanan gelişmelerden büyük rahatsızlık duyduğunu belirtti. Şahin en kısa süreder kulüp başkanlarını bir araya getireceğini belirterek, "Kimse devlete karşı hareket içerisinde olan bir örgütün adını anamaz, reklamını yapamaz. Hükümet olarak bu konudan çok rahatsız olduk. İki tarafın da dikkatli davranması gerekiyor. Bu konu ile ilgili hem kulüpler birliği, hem de kulüp başkanları ile görüşeceğim. Daha duyarlı, daha dikkatli olmaları lazım" dedi.

Zirve 4 Ocak'ta

Teknik Direktör Christoph Daum, Gaziantepspor yenilgisi sonrası kadronun darlığından şikayet edince yönetim de harekete geçti. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Alman hocanın görüşme isteğine, "Tatilini yap ve dinlen. Ondan sonra oturup, transferi değerlendirelim" karşılığını verdiği öğrenildi. Karşılaşma sonrası Daum'a, "Bu yenilgiye çok üzüldük. Bu ortamda transfer konuşması yapmayalım" diyen yöneticiler, 4 Ocak'ta bir araya gelmeyi kararlaştırdılar. Mairitus adalarında tatile çıkan Alman hocanın, Türkiye'ye dönüşte yönetime en az iki oyuncu transfer edilmesi için talepte bulunacağı belirlendi. Kafasındaki oyuncuları yönetime bildirecek olan Daum, 4 Ocak'taki zirvede, Fenerbahçe'nin kadrosunun iyileştirilmesi ve elindeki yetersiz oyuncuların kiralanması önerisini getirecek.




SPOR
Daum kapıyı kapadı!
Çek Aslan çek!
Diego Armando Problema
Müthiş operasyon
Gallardo-Ortega takası
Trabzonspor'da harekât başladı
Hamza zirvede
All-Star Memo!
Asrın motorcusu !
Kelebek etkisi
İşte Türkcan ailesi
Efes dışarıdan vurdu: 85-57
Devlere dev görev
Güneş parlıyor: 3-2
Haber turu...
Cav cav cav...
Ne ekersen onu biçersin
Beton Mustafa
Yeni yıl şerefine
Kral hep giyinik!
At yarışları





 PUAN DURUMU
 FİKSTÜR


Bilgin GÖKBERK
Cav cav cav...
Her evde var onlardan... Onları öyle iyi tanı...
Halil ÖZER
Ne ekersen onu biçersin
Galatasaray'da bugüne kadar futbolculara ilk ...
Erdoğan ŞENAY
Beton Mustafa
MUSTAFA ERTAN üstadı da yitirdik geçmiş günle...
Gökhan TÜRE
Yeni yıl şerefine
Deplasmandaki üç maçını da kazanıp, kendi sah...
Nilay YILMAZ
Kral hep giyinik!
Türkiye Ligi'nde (iki sözcük arasında bir de ...



 Atina 2004
 Dünya Kupası 2002
 Euro 2000
 Sidney 2000
 Dünya Kupası 98

© 2005 Milliyet