Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 29 Aralık 2005 / Perşembe  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    İnteraktif 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilişim
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Ekonomi duayenlerine ödül

EKONOMİ SERVİSİ

Ekonomi gazetecileri ve iş dünyasının önde gelen temsilcileri dün akşam Ekonomi Muhabirleri Derneği İstanbul Şubesinin (EMD) düzenlediği yılbaşı kokteylinde biraraya geldi.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)binasında önceki akşam gerçekleştirilen kokteylde ekonomi gazeteciliğine yaptıkları katkılardan dolayı sektörün duayenlerinden Milliyet Gazetesi Yazarı Meral Tamer, Referans Gazetesi Yazarı Faruk Türkoğlu, , Cumhuriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Hasan Eriş, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Saffet Arolat ve Posta Gazetesi Yazarı Selim Türsen'e şükran plaketi verildi. Başkanlığını Vahap Munyar'ın yaptığı ve gazetecilerin ekonomi servislerinin yöneticilerin yer aldığı seçiciler kurulu tarafından mesleğin duayen isimlerini verilen şükran plaketinin her yıl verilmesi kararı alındı.

İş dünyası da katıldı
Gecede kısa bir konuşma yapan EMD Başkanı Celal Toprak, ekonomi gazetecilerinin birbirine verdiği desteğin herkese örnek olduğunu belirterek, dayanışmanın devamını diledi.
Toprak, "Şükran plaketlerini gelenekselleştirmek istiyoruz. Bu bizim duayenlerimize olan borcumuzdur" dedi. Bu arada EMD İstanbul'un kokteyline 500'e yakın ekonomi gazetecisi ve işadamı ile sektörlerin örgüt başkanları katıldı.





EKONOMİ
Fındıkta, 'kredi' tartışması
Gazda beş şirket indirim yapacak
Türkiye'den işe katılamama rekoru
Rekabet, Gazprom'un bağlantısını sorguluyor
Stopaj 3 ayda bir kesilecek
Ekonomi duayenlerine ödül
Boyner, Türkiye'nin imajını değiştirecek
Özel iletişim vergisi yüzde 9.8 artırıldı
GE, muafiyet istiyor






Meral TAMER
Bugün gözümüz Van'daki duruşmada
Dün sabah ilk telefon, YÖK eski Başkanı Prof....
Güngör URAS
Bütçe halka anlatılamadı (Böyle geldi, böyle gidecek!)
TBMM'deki müzakereler tamamlandı. 2006 bütçes...
Serpil YILMAZ
Patronlar küslük sevmiyor
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Rahmi Ko...
Yaman TÖRÜNER
Borsanın olmazsa olmazları
Gelişmiş ekonomilerde, işgücü dahil hemen her...


© 2005 Milliyet