Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 31 Aralık 2005 / Cumartesi  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    İnteraktif 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilişim
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Erdoğan telaşı

Erdoğan'ın yılbaşı için Akyaka'ya geldiğini öğrenen 'işadamları' sabahın erken saatlerinden itibaren beldedeki otellere yerleşti

YAŞAR ANTER Bodrum DHA


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'la birlikte yeni yıla Gökova Akyaka'da (Muğla) giriyor. Erdoğan'ın geldiğini öğrenen bazı işadamları da sabahın erken saatlerinden itibaren beldedeki otellere yerleşmeye başladı.
Erdoğan çifti, asırlık çam ağaçları arasında bulunan, denize sıfır, güneşin doğuşu ve batışının en iyi izlendiği noktalardan birinde kurulu Çobantur Otel'de dinlenmeye çekildi.
Başbakan'ın gelişinin ardından Akyaka - Ören karayolu trafiğe kapatılırken, Sahil Güvenlik ekipleri de Çobantur'un bulunduğu koya hiçbir teknenin yaklaşmasına izin vermedi.
Erdoğanlar'la birlikte aynı otele eşi ve çocuğuyla Devlet Bakanı Ali Babacan, eşiyle Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de geldi. Erdoğan'ın danışmanları ve korumaları Gökova Marina Motel'e yerleşti. Erdoğan'ın beldeye geldiğini öğrenen partililer otele alınmadı.

Bütün aile orada
Otelin sahibi Mesut Özer'in Zeybekci'nin yakın arkadaşı olduğu, Zeybekci'nin tavsiyesi üzerine Erdoğan'ın yılbaşı için bu oteli seçtiği kaydedildi. Erdoğan çiftinin yanı sıra kızları Sümeyye Erdoğan, Esra Albayrak, damadı Berat Albayrak, dünürleri Sadık Albayrak ve eşi de Çobantur Otel'de konaklıyor.

Tekneyle gezip ördek besledi

Cami çıkışı vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, "Bu cennet beldenize iyi sahip çıkın. Dün gece geldim, yarım günde altı ayın yorgunluğunu attım" diye konuştu. Erdoğan, daha sonra kumsalda yürüyüş yaptı. Otelin yanındaki ormanlık arazi içinde yer alan binayı gösteren Erdoğan, "İşte bunların kaçak yapı olduğunu sanıyorum. Buna müsamaha göstermeyin" ifadesini kullandı. Erdoğan, daha sonra eşi Emine Erdoğan, kızları Sümeyye ve Esra, damadı Berat Albayrak ile Devlet Bakanı Ali Babacan ve eşi Zeynep Babacan'la birlikte, tekneyle denize açıldı. 15 dakikalık turun ardından akşam yemeği için Akkaya'nın ünlü Azmakbaş bölgesine geçen Erdoğan ve beraberindekiler balık yedi. Erdoğan, restoranın yanındaki Azmak Deresi'ndeki ördekleri ekmek atarak besledi.




SİYASET
YÖK'e rağmen geçti
'Roj TV'yi susturmayın'
Başbakan karikatür davasını kaybetti
Erdoğan telaşı
Mesajlar seçmene
Balandı: Bedel ödemedim
28 ile yeni vali
Rasmussen'den Araplara: Gerekli yanıtı veririm
'Hıristiyan gibi kutlamak haram'
Gökçek genelev oylaması yaptı
Cidde'de Türkçe Kuran basılacak
Wilson'dan Arınç'a ziyaret
Rumlar KKTC'ye akın etti
Dink için Türkiye'ye kınama
'Gözaltı süresi uzasın'






Taha AKYOL
Temel gösterge
YENİ bir yıla girerken Türkiye'nin belli başl...
Fikret BİLA
Kıvrıkoğlu: "Sorun TSK değil, AB'nin çifte tutumu"
Foreign Affairs dergisinde yer alan "Türk Ord...
Hasan CEMAL
2006'da istikrar!
Hangisi? İyimser mi? Karamsar mı? Yoksa gerçe...
Güneri CIVAOĞLU
Gönüldeki aslan
Matematikte çok bilinmeyenli denklem "kademel...
Derya SAZAK
Örnek okullar
Yılın son etkinliğinde Üsküdar Örnek Mahalles...


 AB Ulusal Programı (Giriş ve Siyasi Kriterleri)


 AB - Katılım Ortaklığı Belgesi
 Kopenhag Kriterleri

© 2005 Milliyet