Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 26 Ocak 2006 / Perşembe  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilişim
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Oracle'dan kuş gribi teftişi

Microsoft 150 iş ortağı ile İstanbul'da yapacağı toplantıyı ertelemişti. Oracle ise 'teftiş' yaptıktan sonra 800 kişilik toplantıyı ertelememe kararı aldı

EKONOMİ SERVİSİ

Yazılım devi Microsoft'un, önümüzdeki pazartesi günü 150 tepe yöneticisinin katılımıyla İstanbul'da düzenleyeceği Microsoft Yöneticiler Zirvesi'ni 'kuş gribi' nedeniyle iptal etmesinin ardından, bu kez gözler Oracle'ın önümüzdeki ay İstanbul'da düzenleyeceği bir diğer uluslararası toplantıya çevrildi.
Yazılım dünyasının bir diğer büyük firması ABD'li Oracle'ın 29 Mart tarihinde Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinden 800 yabancı bilişim şirket temsilcisini İstanbul'da buluşturacağı toplantı için, şirketin Avrupa Başkanı Sergio Giocoletto geçtiğimiz hafta İstanbul'daydı.
Oracle Türkiye yetkililerinden alınan bilgilere göre, Giocoletto, İstanbul ziyaretinin ardından merkeze bir raporla kuş gribi endişesinin yersiz olduğunu bildirdi. Bu gelişmenin ardından, Oracle'ın iş ortaklarını bir araya getireceği 'Oracle Partner Network Days 2006' toplantısının önceden belirlenen tarih olan 29 Mart - 31 Mart 2005 tarihleri arasında İstanbul'daki Swissotel'de yapılması kesinleşti.
Şirketin etkinlik takvimine giren toplantı Oracle'ın internet sitesi aracılığıyla da resmen duyuruldu. İki gün sürecek olan toplantılar sırasında Oracle'ın Avrupa'daki tüm üst düzey yönetimi İstanbul'da olacak.

800 yabancı katılımcı
Önümüzdeki ay düzenlenecek olan toplantıya, 20 farklı ülkeden 300 şirket katılacak. Toplam yabancı katılımcı sayısının ise 800 civarında olması bekleniyor. Toplantılarda yabancı katılımcılar Türkiye'deki potansiyel iş planlarını değerlendirecek. Oracle'ın Türk iş ortakları ise yurtdışına açılma planları üzerine karşılıklı görüşmeler yapabilecek.





EKONOMİ
Stoklar yüzde 70'e dayandı itlaf sırası anaç tavuklarda
'Kebap krallığı'ndan gazete patronluğuna
KPSS'yi kazananın hakkını korumak için çalışma başlatıldı
İşsizlikte kış etkisi: Yüzde 10.1
Efes, Rus bira şirketi Krasny Vostok'u aldı
Kar lastiği ve zincir 'yok' satıyor
İhracat şampiyonasına İstanbul ve Koç damgası
'Galataport'un iptali hayal kırıklığı yaratır'
Oracle'dan kuş gribi teftişi
'Kart borcuna müdahale söz konusu değil'
Davos'ta üç gündem: Çin, Hindistan, enerji
Borsa 45 bin puanı hızlı geçti
'Petrol fiyatları enflasyonu 1 puan etkiledi'
Çin, dünyanın dördüncü büyüğü
Emekliye vergi iadesi için ek süre verildi
Miki Fare ile Nemo kardeş oluyorlar
Boston Scientific'ten 27 milyar dolarlık alım






Meral TAMER
'Baba Beni Okula Gönder' Davos'ta
Larry Summers'ı yıllar önce yine Davos'ta, Dü...
Güngör URAS
Caracas'ta fakirler Davos'ta zenginler
Şu günlerde Venezüella'nın Caracas kentinde y...
Serpil YILMAZ
Zapsu: Eşim benden daha dindar!
Küçük Çamlıca tepesinde "O Ağacın Altı" olara...
Yaman TÖRÜNER
Avrupa Birliği'yle sağlık müzakereleri başlıyor
100 yıl öncesine göre, 30 yıl daha fazla yaşı...


© 2006 Milliyet