
|
|
|
 |
|
|
Yeni tatlar
Yer sofrasında suşi
Beyoğlu'ndaki Tokyo Restaurant'ın mönüsünde Japon mutfağına ait pişirme teknikleri ile hazırlanmış et, balık ve sebze yemeklerinin yanı sıra suşi çeşitleri de yer alıyor. Mekanda yemeğinizi bambu döşemelerle kaplı yer sofralarının bulunduğu tatami odalarında bağdaş kurarak yiyebiliyorsunuz.
Tembellere pazar kahvaltısı Harbiye'de
Bugün Boğaz'a karşı bir kahvaltı yapmak isterseniz istikametiniz Harbiye'deki Banlieue 6080 olabilir. Mekanın "Tembel Pazar Kahvaltısı" mönüsünde ev reçelleri, sahanda sucuklu yumurta, simit, poğaça gibi seçenekler var. Bir bardak sıkma portakal suyu, sınırsız çay ve kahvenin bulunduğu kahvaltının fiyatı 40 YTL.
Kekte meyve lezzeti
Eti Popkek'in kakaolusu, muzlusu ve limonlusundan sonra portakallısı da çıktı. Portakal kreması ve portakal parçacıklarından oluşan kekte kakaolu hamur kullanılmış.
Kendi kokteylini kendin hazırla
Kayra Tılsım Beyaz Şarap ve Hare Ahududu Likörü'nün bir arada satışa sunulduğu paket evinde kendi kokteylini hazırlamak isteyenlere göre. 26,50 YTL'lik paketin içinde kokteyl bardağı ve tarifler de bulunuyor.
|
|
|

|
|