|
|
Ömür, Sasso piliç üretecek
EKONOMİ SERVİSİ
GıdaSA Çiftlik Birimi, Ömür Markası ile yaklaşık bir yıl önce girdiği beyaz et pazarında şimdi de Fransız Sasso ırkı pilicin Türkiye'deki ilk üretmini gerçekleştiriyor.
GıdaSA Çiftlik Birimi Genel Müdürü Hasan Tulgar, tüketicilerin beklentilerine yönelik bir yıldır sürdürdükleri araştırmalar sonucunda, ünlü Fransız Sasso ırkını Türkiye'de 'Ömür Çiftlik Pilici' adıyla üretmeye karar verdiklerini söyledi.
Tulgar, kuş gribi sonrasında, önceki döneme kıyasla paket satışlarında 3 katı oranda bir büyüme yakaladıklarını belirtti.
Ciro hedefi 75 milyon YTL
Tulgar, bugüne kadar yaklaşık 20 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını açıklarken bu yılki ciro hedeflerinin 75 milyon YTL olduğunu ifade etti. Tulgar, tüm ürünlerinin ambalajlı olduğunu vurguladı. GıdaSA Çiftlik Grubu Pazarlama Müdürü Gülden Kayahan ise ürünün doğal yaşam alanına sahip kapalı kümeslerde yetiştirileceğini belirtti.
|
|
|

|