Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 07 Mart 2006 / Salı  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Hesaplar sil baştan

Galatasaray'da kritik kongrenin kaderini belirleyecek Ünal Aysal, kulüple tüm bağlarını koparma kararı aldı. Bu şok haberle sarsılan Semih Haznedaroğlu da adaylıktan vazgeçti

ÖZEL HABER / HALİL ÖZER


Galatasaray'da 25 Mart'ta yapılacak kongre öncesi tansiyon giderek yükselirken iki flaş gelişme kulislere bomba gibi düştü. Camianın büyük umut bağladığı işadamı Ünal Aysal, kulüple olan bütün ilişkisini bitirmeye karar verdi. Son günlerde hakkında çıkan, "Kulübü eline geçirmeye çalışıyor" dedikodusundan büyük rahatsızlık duyan Aysal, ailesiyle de görüşerek bundan sonra Galatasaray ile ilgilenmeme kararı aldı. Ünal Aysal geri adım atması için yapılan baskılara ise aldırmadı.
Mali Kongre'de elindeki Sportif A.Ş hisselerinin bir an önce geri alınmasını isteyen sarı - kırmızılı işadamı, yönetimin 23.5 milyon doları bulamaması halinde hisseleri satarak, camiadan tamamen çekilmeyi kararlaştırdı.
Ünal Aysal'ın bu kararı 25 Mart'taki kongrede başkanlığa adaylığını koyması beklenen Divan Kurulu Başkanı Semih Haznedaroğlu'nu şoke etti. Sınıf arkadaşı olan Aysal'ı yönetim kurulu listesine alma gayreti içinde olan Haznedaroğlu, gelişmeyi doğruladı. Ünal Aysal'la telefonda görüştüğünü ifade eden Semih Haznedaroğlu, "Olay maalesef doğru. Kendisini ikna etmeye çalıştım ama olmadı. Kendisine camiadan hayır gelmeyeceğini düşünüyor. Her şeyden elini ayağını çekti. Kulübü esenliğe çıkaracak bir güç elimizden uçtu, gitti. Şimdiye kadar yaptığı görüşmelerde yeteri kadar motive olamadığını da söyledi" dedi. Semih Haznedaroğlu bu gelişme üzerine başkan adaylığından vazgeçerken, kongre öncesi taşlar yerinden oynadı ve tüm hesaplar yeniden yapılmaya başlandı.

***

Başkan Özhan Canaydın, eski yöneticilerden Abdürrahim Albayrak'la Swiss Otel'de gizlice bir araya geldi, futbol şube sorumluluğunu teklif etti. Abdürrahim Albayrak düşünmek için süre istedi

ÖZEL HABER / ERHAN TELLİ


Sarı - kırmızılı kulübün Başkanı Özhan Canaydın, 25 Mart'taki kongreye sayılı günler kala hiç hesapta olmayan sürpriz bir hamle yaptı. Kongrede başkanlığa yeniden aday olup, olmayacağı merakla beklenen Canaydın'ın yeni yönetim kurulunu oluşturabilmek için kapalı kapılar arkasında çalışmalar yaptığı ve eski yöneticilerden Abdürrahim Albayrak'la gizlice bir araya geldiği ortaya çıktı.
Önceki gece geç saatlerde Swiss Otel'de yapılan görüşmede Başkan Canaydın'ın, Albayrak'a teklifte bulunarak, yeni dönemde tek başına futbol şubesini yönetmesini istediği öğrenildi.
Abdürrahim Albayrak'ın bu teklif karşısında Başkan Canaydın'a teşekkür ederek düşünmek için süre istediği ve hafta içinde kesin yanıtını bildireceği vurguladı. Sezon başında Çek futbolcu Marek Heniz'ın transferinde İkinci Başkan Ergun Gürsoy'un talebi üzerine yönetime yardımcı olan Albayrak, Alman Mönchengladbach Kulübü'nün istediği peşinatı da kendi cebinden borç vererek ödemiş, ancak üç ay sonra vadesi gelen çekini tahsil etmişti. Bu olay nedeniyle Özhan Canaydın ile Albayrak'ın arası açılmıştı.
İkili arasında o günden bu yana esen soğuk rüzgârlar Başkan Özhan Canaydın'ın sürpriz daveti ile son bulurken, Abdürrahim Albayrak'a, başkan adaylığı için adı geçen Yiğit Şardan ve ekibinden de ısrarlı teklifler geldiği belirtildi. Kararsızlık yaşayan Albayrak'ın yakın çevresiyle yapacağı görüşmeler sonucunda durumunu netleştireceği kaydedildi.




SPOR
Hesaplar sil baştan
Bahar temizliği!
Daum'a tam yetki
Kartal'da tırpan
Necati iyileşti, Saidou sakatlandı
Trabzon'dan nokta atışı
Kulüplere tarihi jest
Bir tutam çim...
Vergi yüzsüzü Schumi!
Kötü gün dostu!
Altıpatlar Elazığ!
'11'e '43 bin 255'
Yüksek tansiyon
Haber turu...
Yoksa sorun Daum mu?
Siyaset Meydanı patinajı
Bahara selam!
At yarışları





 PUAN DURUMU
 FİKSTÜR



Mehmet DEMİRKOL
Yoksa sorun Daum mu?
Ne derseniz deyin Daum iyi bir takım yarattı....
Ercan GÜVEN
Siyaset Meydanı patinajı
Ali Kırca'nın televizyonculuğundan şüphe duya...
Nilay YILMAZ
Bahara selam!
Likiditesi yüksek, konvansiyonel la-ligamızda...



 Atina 2004
 Dünya Kupası 2002
 Euro 2000
 Sidney 2000
 Dünya Kupası 98
© 2006 Milliyet