Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 09 Mart 2006 / Perşembe  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Soğuk hava döndü

Türkiye yeniden soğuk ve yağışlı havanın etkisine girdi; Ankara ve Konya'da sobadan sızan gazdan zehirlenen altı kişi öldü; 51 kişi de hastanelerde

HABER MERKEZİ

Türkiye yeniden soğuk ve yağışlı havanın etkisinde... Bir süre daha sürmesi beklenen kar yağışı ile sert rüzgâr yaşamı olumsuz etkiledi. Ankara ve Konya'da sobadan sızan gazdan zehirlenen altı kişi yaşamını yitirdi. Ankara'da Ahmet Gökkır (64) ve eşi Asiye (60), oğulları Mehmet Akif (40) ve kızları Gülfer (31), evde kömür sobasını yaktıktan sonra uyudu. Gece sobadan çıkan karbonmonoksit gazının etkisiyle Gökkır ailesinin 4 ferdi yaşamını yitirdi.
Konya Karatay'da oturan İbrahim-Elmas Soyarslan çifti de, dün sabah kahvaltı yaparken sobadan sızan gazdan zehirlendi. Kızının bulduğu Elmas Soyarslan öldü; İbrahim Soyarslan hastaneye kaldırıldı.

Rüzgâr kırdı geçirdi!
Kayseri Melikgazi'de yaşayan Hatice Armut da (42) sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölürken, çeşitli illerdeki zehirlenmeler sonucu 51 kişi tedavi altına alındı. Kayseri'de rüzgâr nedeniyle 3 evin çatısı uçtu, reklam tabelaları zarar gördü.
Trabzon, Giresun ve Diyarbakır'da da şiddetli rüzgâr yaşamı olumsuz etkilerken, Şanlıurfa'da sabah saatlerinden itibaren kentin büyük bölümünü toz bulutu kapladı. Bodrum'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle zemin katlarında bulunan bazı ev ve işyerlerini su bastı.

İstanbul ısınacak
Soğuk ve yağışlı hava bugünden itibaren etkisini kaybedecek. Hava sıcaklığının 4-5 derece artacağını kaydeden İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, "Lodosla birlikte cuma günü (yarın) sıcaklığın 10 dereceye ulaşacağını tahmin ediyoruz. Ancak cumartesiden sonra sıcak hava yurdu terk edecek" dedi.




YAŞAM
Bir günlük iktidar!
Karayolları'nın 'Fazla para ödemişiz' davası
Soğuk hava döndü
Basını suçlarken Anayasa'ya dikkat
Dünyanın sadece %1'i onların
Kuş gribinin kurbanı kediler!
Papa ilahilerini iPod'dan dinliyor
Kızlara tarla yolu
Van Müzesi'nde sahte eser skandalı!
Gökova'da 7'lik deprem üretebilen fay
Kadınların yüzde 57'si evlendiği gün şiddet görüyor
Franco da resim yapmış netekim!






© 2006 Milliyet