Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 10 Mart 2006 / Cuma  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Vitrinler beyaza boyanıyor

Beyaz ilkbahar / yaz sezonunun vazgeçilmez rengi. Tüm koleksiyonlarda ayakkabıdan şapkaya, pantolondan eteğe, cekete kadar her üründe beyaz ağırlıkta



İlkbahar / yaz sezonunda vitrinlerde en çok beyaza rastlanacak. Koleksiyonlarda romantik, sade ve feminen bir görüntü hakim. Markalar baştan aşağı beyaz giyinmek isteyenler için uygun kombinasyonlar üretti. Hemen her girdiğiniz mağazada beyaz elbiseler, bluzlar, gömlekler, ceketler ve trikoların yanında beyaz şort, pantolon, etek ve kaprileri de bulabileceksiniz. Beyazı hafif pastel tonlarla olduğu gibi, siyahla da kombinleyebilirsiniz.


Mini etek ve şortlar
Pamuk, keten ve ipek gibi doğal kumaşların kullanıldığı Gas koleksiyonunda beyazlatılmış jean'ler, mini etek ve şortlar ağırlıkta.


Nostaljik hatlar
Tommy Hilfiger'ın ilkbahar 2006 koleksiyonları 1950 ve 60'lı yıllar ile Cary Grant, Grace Kelly ve Audrey Hepburn gibi stil ikonlarından esinlenerek hazırlanmış. Beyaz, mavi ve kırmızı tonlarının hakim olduğu koleksiyon, haki ve pembelerle tamamlanıyor.



Düz ve işlemeli gömlekler
Mudo ilkbahar-yaz koleksiyonunun ana rengi beyaz. İşlemeli ve düz beyaz gömlekleri renkli takılarla süsleyebilirsiniz.




Romantizm
Stefanel'in "Beyaz" serisindeki beyaz koton kumaşlar Swarovski taşlarla süslenmiş. Dar pantolonlar, mini bluzlar ve kabarık etekler kadınsı hatları ortaya çıkarıyor. El işleri, tüller ve hasır, romantik bir kadın tipini yansıtıyor.


Büyük timsah
Lacoste L33 ayakkabı serisi, Rene Lacoste'un ilk koleksiyonunu tasarladığı 1933 yılından esinlenerek hazırlanmış. Beyaz üzerine turuncu gibi canlı renklerin kullanıldığı seride büyük timsah baskısı dikkat çekiyor. Erkekler için üretilen seriyi kadın koleksiyonundan ayıran özellik, siyah üzerine beyaz ve beyaz üzerine siyah timsah seçenekleri bulunması.






CUMARTESİ
"Bence giysi bir heykeldir"
Vitrinler beyaza boyanıyor
Milano'danmakyaj trendleri
"Büyükler de eğlenecek"
Kadınların günü festivalle kutlanıyor
ne var, ne yok
En moda En yeni
Bir Avrupalının elinden çini ve hilal
"Avantajlı" 8 Mart
MİNİKLERİN DÜNYASI





Melis Alphan
Ali Rıza Kardüz
Donatella Piatti
Cemal Saydam
Tuba Akyol
İlhan Uçkan

© 2006 Milliyet