|
 |
|
|
Haber turu...
Yeşilyurt'ta yeni Başkan Gökçe
Türkiye'nin en çok üyeli kulübü olan ve bu yıl 50. yılını kutlayan Yeşilyurt Spor Kulübü'nde başkanlığa Levent Gökçe getirildi. 13 bin üyesi bulunan kulüpte yapılan seçimde, diğer adayların son anda çekilmesiyle tek aday olarak başkanlığı kazanan Gökçe, "Biz bir aileyiz" sloganıyla yola çıktığını ve kulübü çok daha iyi yerlere getirebilmek için iddialı bir yönetim kurulu oluşturduğunu söyledi. Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Korhan Esin, Celal Şahin, Haluk Bozovalı, Muharrem Alparslan, Ali Coşkun, Recep Özalp, Tülay Tercan, Bahar Kara, İsmet Alptekin, Ayhan Tutçu, Gülümser Ünkaya, Mecit Albayrak, M.Emin Albayrak, Melih Çelebi.
Hakeme kaleci dayağı
NURİ BEKAR/DHA
Trabzon Süper Amatör Küme'de Sürmene-Çarşıbaşı Belediye maçı çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. 61. dakikada Sürmene'den Gökhan'ın takımını 2-1 öne geçiren golü sonrası Çarşıbaşı Belediyeli oyuncular elle oynama olduğu gerekçesiyle yardımcı hakem Gökhan Memişoğlu'na uzun süre itiraz etti. Belediye'nin kalecisi Tekin, boğazını sıkıp, Memişoğlu'na yumruk attı. Hakem güçlükle kalecinin elinden alınırken, karşılaşma tatil edildi.
Wayne Rooney'ye müthiş teklif
İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United'ın ünlü forveti Wayne Rooney, yazarlığa soyundu... İngiliz ekibinin hırçın golcüsü, HarperCollins firmasıyla beş kitap için 5 milyon pound (yaklaşık 12 milyon YTL) karşılığında anlaşma yaptı. 20 yaşındaki ünlü futbolcu, önümüzdeki 12 yıl içinde yazacağı kitaplar için 2006 Dünya Kupası sonrası kalemi eline alacak. Rooney, konu ile ilgili olarak, "Kariyerimle ilgili kaleme alacaklarımı birçok insanın beğenerek okuyacağına inanıyorum" dedi.
Yıldıray'dan gol
Alman Ligi'nde Hertha Berlin'in, Werder Bremen'i rakip sahada 3 - 0 mağlup ettiği maçta milli futbolcumuz Yıldıray Baştürk 83. dakikada takımının üçüncü golünü kaydetti. Yıldıray, 90. dakikada oyundan alınana kadar mükemmel bir futbol sergiledi. Köln'ün, Nürmberg'e evinde 4 - 3 kaybettiği maçta Alpay Özalan kötü bir futbol sergiledi. 6. dakikada rakip takım oyuncusuna yaptığı faul sonucu penaltıya neden olan Alpay, Nürmberg'in 3 - 0 önde olduğu 37. dakikada oyundan alındı. Borussia Dortmund'un Stuttgart ile deplasmanda golsüz berabere kaldığı maçta Nuri Şahin 84 dakika forma giydi.
|
|
|

|