|
 |
|
|
Halilhodziç köpürdü
Trabzonspor'un Teknik Direktörü, oyuncuları arasında herhangi bir problem olmadığını belirtti, "Birilerinin bunu bozmasına fırsat vermeyeceğiz" dedi
Bordo-mavili ekibin teknik patronu Halilhodziç, Erciyes maçından sonraki gelişmelerin kamuoyuna farklı aksettirildiği için rahatsızlık duyduğunu söyledi.
Oyuncularıyla iyi diyalog içinde bulunduğunu söyleyen Vahid Halilhodziç, "Yaşananlar birbirimize daha iyi kenetlenmemize yol açıyor" dedi. Sonuçlardan sadece teknik adamların sorumlu olamayacağının altını çizen Halilhodziç, şöyle konuştu: "İyi oynayamasalar da, bazı futbolcularımın sıkı şekilde arkasındayım. Eleştiriler yalana ve gerçek dışılığa dayandığında beni kırıyor".
"Birlik, inanç var"
Trabzonspor'un hocası, önceki gün antrenmana katılmamasının da yanlış algılandığını vurgulayıp, "Salı günü kulübe en erken saatte gelen ve en geç çıkan kişi bendim. Herkes bilmeli ki oyuncular ve teknik kadro arasında büyük bir dayanışma, birlik ve inanç var. Birileri bunu bozmaya çalışsalar da buna fırsat vermeyeceğiz. Bu türlü çabalar, bize daha büyük güç katacak. Önümüzdeki iki karşılaşma bu tepkimizi göstermek açısından önemli" dedi.
Dosyalar yığılıyor
Trabzonspor'da 18 Aralık 2005'te yapılan kongrede başkanlığa seçilen Nuri Albayrak ve yönetimi önceki gün görevdeki 100. gününü doldururken, sezon sonuna doğru çözüm bekleyen dosyalar da yığılmaya başladı. Halilhodziç'in durumunun belirsizliği, iç transferde G.Koreli Lee Yong'un durumunun yanı sıra sözleşmeleri sürmesine rağmen gitmek isteyen Fatih Tekke ve Gökdeniz'in tutumu can sıkıyor. Albayrak'tan yıldız futbolcu sözünü tutması beklenirken, stadyum inşaatı sırasında maçların nerede oynanacağı konusunda yönetimde görüş ayrılıkları yaşanıyor. Trabzon ile İstanbul arasında hâlâ karar verilemedi.
|
|
|

|