Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 02 Nisan 2006 / Pazar  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Üzülmez'i üzmeyelim


Bazı oyuncular vardır, yerine koyacak alternatif bulmak da zorlanırsınız. Tıpkı İbrahim Üzülmez gibi...
Bu sezon kalır mı, kalmaz mı bilemiyoruz. Ama Üzülmez'e haksızlık yapıldığını savunanlardanız. Adamın görev yaptığı bölge sol kanat... Hele hele İnönü'de oynuyorsanız 'mangal' gibi yüreğe, 'çelik' gibi sinirlerinize hakim olacaksınız.
Tıpkı İbrahim Üzülmez gibi...
Zorluk derecesi yüksek Ankaragücü maçında attığı gol bizce maçın kırılma noktasıydı, bir anlamda Kartal'a hayat veren vuruş yaptı Üzülmez... Sürekli rakip ceza alanına topla giren Üzülmez'in dünkü oyunu bizce anlamlıydı. Asla kötü de oynamadı. Üzülmez'i siz siz olun üzmeyin!
Gelelim maçın detaylarına...
Futbol kolektif bir oyundur. Nasıl ki, atılan her golde atan kadar attıran, o topu oraya kadar taşıyan oyuncuların katkısı oluyorsa, yenilen her hatalı golde de faturayı bir kişiye çıkarmak yanlışların en büyüğüdür.
Tıpkı İbrahim Toraman gibi... Umut, topla sol kanattan iniyor, ceza alanına giriyor, İbrahim Toraman penaltı korkusuyla basamıyor, topu Cordoba'nın kapadığı köşeden filelere bırakıyor.
Ne kademeye giren var, ne de yardıma koşan!
Suçlu Toraman mı? Asla...

Ders çıkarmış
Konyaspor ve Denizlispor maçlarından 'dersler' çıkarmış bir Beşiktaş izledik.
Top kaybı aza indirgenmiş, yardımlaşmayı ve kolektif oyunu öne çıkaran Kartal, zor da olsa üç puana kanat çırparken, taraftarlarına umut dağıttı.
Ateş hattından uzaklaşma savaşımı veren Ankaragücü, her iki yarıda da kontrollü oyunu öne çıkarırken, ofansif ağırlıklı taktikle oynadı, çok adamla yüklendi, iki gol buldu, pozisyonlar üretti. Ne var ki, Cordoba faktörü Ankaragücü'nün puan ya da puanlar alma düşüncesine set çekti.
Kartal'da Okan Buruk, Kleberson, Gökhan Güleç ve de Bobo öne çıkan isimlerdi. Hele hele Kleberson inanılmaz iyi oynadı. Ön liberoda iyi işler yaptı, ofansa derinlemesine isabetli paslar çıkardı, adam eksiltti, takımına 'nefes' aldırdı. Kim ne derse desin Okan Buruk bu takımda asla yedek oturtulacak bir oyuncu değil. Hücum presi müthiş, topla çok oynuyor, ancak rakip eksiltiyor, oyunu da rakip alana yıkması ve isabetli paslar atması da işin artısı.
İkinci yarının son on beş dakikasında Ankaragücü'nün riskli oyunu öne çıkarması Kartal'ı işine geldi. Nitekim oyunun son bölümlerinde Kartal, çok adamla yüklendi, pozisyonlar buldu, değerlendiremedi, sonradan oyuna giren Tümer Metin'in kafa golüyle üç puana ve zirve için kanat çırparken, Ankaragücü sahadan hayal kırıklığıyla ayrıldı.

bmese@milliyet.com.tr


SPOR
Aslan'la şaka olmaz! (3-0)
Bu kez Button mı?
Ege'de Besler önde
Nerede kalmıştık! (3-2)
Alex makası!
Gemileri yaktı
Trabzonspor'un ilacı galibiyet
Efes'e pençe (69-64)
İpek çiftini buldu!
Hidayet coşturdu
Yıldıray'dan penaltı
Binnaz koşuyor
Gökçek'li teşvik Gökçek'siz teşvik!
Haber turu...
Uyanın
Tempo
Gerets yine de şanslı
Üzülmez'i üzmeyelim
At yarışları





 PUAN DURUMU
 FİKSTÜR



Fevzi AKSOY
Uyanın
19. yüzyılın ortasında kapitalizm ortaya çıka...
Rıdvan DİLMEN
Tempo
Maçı izlemesem ve skoru sorsam, Galatasaray r...
Atilla GÖKÇE
Gerets yine de şanslı
Gerets'in bugüne kadar oluşturduğu takım form...
Bilal MEŞE
Üzülmez'i üzmeyelim
Bazı oyuncular vardır, yerine koyacak alterna...



 Atina 2004
 Dünya Kupası 2002
 Euro 2000
 Sidney 2000
 Dünya Kupası 98
© 2006 Milliyet