Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 09 Mayıs 2006 / Salı  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
YIKILIŞI GÜRÜLTÜLÜ AÇILIŞI SESSİZ OLDU
Reina müşteri kabul etmeye başladı

Kaçak duvarı üç kişilik bir ailenin ölümüne yol açan ve tüm kaçak bölümlerinin yıkılmasıyla harabe gibi görünen Reina 'hayata dönüyor'. Ünlü mekânın kışlık bölümü 'eğlenceye açıldı'

İSTANBUL Milliyet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği yıkımın enkazını kaldıran eğlence mekânı Reina, müşteri kabul etmeye başladı. Kışlık bölümünde hizmet veren Reina'nın yıkımı sırasında yanlara taşan molozlar kaldırılmadı.
Ortaköy'de bulunan Reina'nın kaçak yapıldığı iddia edilen duvarının, 3 Nisan'da çökmesi sonucu İrfan - Neslihan Arvasi çifti ile 6 yaşındaki oğulları İbrahim yaşamını yitirmişti. Bu olay üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 5 Nisan'da Reina'nın bütün kaçak kısımlarını yıkmaya başladı. Yaklaşık bir hafta süren yıkım sonucunda belediye yetkilileri, Reina'nın 1957'deki yasal durumuna getirildiğini bildirmişti.

'Makyaj' yapıldı
Yıkım sonrası enkaza dönen Reina'nın içindeki molozlar kaldırıldı ve temizlik yapıldı. Daha önceden restoranların olduğu üst kısmın üzeri ise brandayla örtüldü. Ancak yıkım sırasında mekânın yanına dökülen molozlar ise hâlâ yerinde duruyor.

'Proje hazırlıyorlar'
İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Reina'nın yasal olan kışlık kısmında imara aykırı bir durum olmadığını söyledi. Faaliyete açık olan kısım için Beşiktaş Belediyesi'nden alınmış çalışma ruhsatı bulunduğunu belirten yetkililer, "Ekiplerimiz yaptıkları denetim sırasında işletmecinin yıkılan yerlerle ilgili bir hazırlık yaptığını, bunun için bir mimarla anlaşma yaptıklarını öğrendiler. Henüz resmi bir başvuruları yok ancak bir proje hazırlığı içinde oldukları tespit edildi" dediler.




YAŞAM
Reina müşteri kabul etmeye başladı
Göcek'i tüketen proje
Şok diyetin faturası ağır
İki fotoğraf, bir başyazı, bir yıldönümü
Bir çift dokunmadan nasıl kavga eder?
Şehit yüzbaşıya onur diploması
Kahkahalar eşliğinde cinsellik eğitimi
Titanik'in hayattaki son kazazedesi de öldü
Cenaze yemeği 2 can aldı
'Vapurumu vermiyorum' kampanyası sürüyor
Başkentte heykel terörü
'Kapıkule'de 5 polise 6'şar yıl hapis






© 2006 Milliyet