
|
|
|
|
Hayvanat Bahçesi'ne şenlik, baharla geldi
Baharın gelmesiyle birlikte doğa canlandı. İzmir Hayvanat Bahçesi'ndeki bazı hayvanlar yavruladı. Ziyaretçiler, bahçenin yeni sakinlerini çok sevdi
İZMİR DHA
Altı yeni yavru doğdu
İZMİR Kültürpark içindeki Hayvanat Bahçesi, baharla gelen yavrularla şenlendi. Son hafta içinde Haflinger atının bir, Afrika ceylanlarının iki, Kamerun koyunu, cüce keçiler ve Berberi koyunlarının da birer olmak üzere toplam altı yavru, hayvanat bahçesinin üyeleri arasına katıldı.
Sülün ve kuğu civcivi
HAYVANAT bahçesinin bir diğer yeni üyeleri de güzellikleriyle bilinen kuğuların dört yavrusu oldu. Bu yıl ilk kez yumurta alınan sülünlerin 50'ye yakın civcivi dünyaya geldi. Hayvanat Bahçesi Müdürü Çağlayan İnanlı, türlerin devamı açısından doğumların son derece sevindirici olduğunu söyledi.
|
|
|

|
|