
|
|
|
|
Futbol bayramı
Galatarasay'ın şampiyonluğu Egeli taraftarları sokağa döktü. Caddeler, sokaklar ve meydanlar sarı kırmızıya büründü. Kutlamalar saatlerce sürdü
Her yer doldu taştı
EGE'DE futbol bayramı yaşanıyor. Galatasaray'ın ligi şampiyon olarak tamamlaması taraftarı sevince boğdu. Maçların bitiş düdüğünün ardından her yer sarı kırmızıya boyandı. Eline bayrağını alan meydanlara, caddelere akın etti. Kimileri de araçlarıyla konvoy oluşturdu, zafer turları attı. Şarkılar söylendi, başarının mutluluğu paylaşıldı.
Coşku sel oldu aktı
SAHİL kentlerinde coşku seline yabancı turistler de katıldı. Eğlence sabaha kadar sürdü, dün de devam etti. Üzücü olaylar eksik olmadı. Zaman zaman tansiyon yükseldi, kavgalar yaşandı. İzmir'de kutlamalar sırasında meydana gelen trafik kazalarında 11 kişi yaralandı. Manisa'da da Ahmet Refik Saraçoğlu'nun kalbi sevince dayanamadı.
|
|
|

|
|