Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 20 Mayıs 2006 / Cumartesi  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
İtalyan rüzgarı

ALIŞVERİŞ / Arzu Çetik

Güs koleksiyonunu görmelisiniz. Bu İtalyan giyim markasının İzmir'deki mağazasında renkli, şık bay ve bayan kıyafetleri sizleri bekliyor. Hemen hemen her koleksiyonda olduğu gibi jean pantalonlar vazgeçilmezler arasında... Etekler, bodyler ve elbiseler de dikkat çekiyor. Erkekler ise şık, spor ceket ve şortları bence bu yaz üzerinden çıkaramayacak.


Sahil esintisi
Sıcak yaz günlerinde bir yandan güneş kavururken, diğer yandan yüksek topuklu ayakkabılarla işkence çekmeyin. Düz sandalet ve terliklerle tatil rahatlığını şehirde de yaşayabilirsiniz... Yeşil Fornarina terlik 135.90, Sisley pembe-siyah terlik 119.95, K. JacQues, Posh kırmızı terlik 415, Home Store sandalet 184.50 YTL.


Ev tekstili meraklılarına
Ev tekstili denince akla gelen ilk isimlerden biri İstikbal... Bu markanın Brody serisi pikeleri yazın sıcaktan bunalma devrini bitiriyor. Birbirinden şık, birbirinden renkli pikelerle yatak odanızın havası değişecek, nakış işlemeler kalbinizi fethedecek. İster kızınızın çeyizine kaldırın isterseniz kullanın. Tercih sizin.

ege@milliyet.com.tr








EGE
İtalyan rüzgarı
Emeklilik hakkında her şey
Sosyal market açıyor
Ulaşım çilesi artık sona ersin
Pis kokular
Başbakan'ın cenazeye gitmemesi siyaseten büyük ve eksi bir puandır





Ege Ana Sayfa
Ekonomi
Spor
Rehber


Arzu Çetik
Necati Çetiner
Elif Demirci
Özgür Kaynar
Reşat Kutucular
Deniz Sipahi

© 2006 Milliyet