Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 31 Mayıs 2006 / Çarşamba  
   Milliyet Online    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
'Katİl DoĞanlar'da Şİddet dozu yükselİyor
Ablamı kıskanıyordum bu yüzden öldürdüm

Sevgilisiyle birlikte planlayıp annesini, babasını ve ablasını öldüren 16 yaşındaki G.K.'dan korkunç itiraf: Annemi ve babamı bana baskı yaptıkları, ablamı kıskandığım için öldürdük

GÖKÇER TAHİNCİOĞLU, TÜRKER KARAPINAR Ankara

Ankara'da, 19 yaşındaki sevgilisi Kamil Bayındır ile birlikte planlayarak anne, baba ve ablasını öldüren G.K., tüyler ürperten cinayetleri aile baskısından kurtulmak için işlediğini söyledi.
Bayındır ile 11 aydır birlikte olduğunu söyleyen G.K., "Cinsel ilişkiye de giriyorduk. İsteyerek birlikte oldum. Şikâyetçi değilim" dedi. G.K., ailesinin Bayındır'la görüşmesini yasakladığını, ağabeyinin de aynı nedenle cep telefonunu elinden aldığını kaydetti.


Ablası Nilgün K.'yı çok kıskandığını söyleyen G.K., "Her şeyime karışıyordu. Kendisi ise istediğini yapıyordu" diye konuştu.
G.K.'nın sorgu sırasında anne ve babasına koydukları yasaklar nedeniyle büyük öfke duyduğunu söylediği ve birçok soruyu "hatırlamıyorum" diye cevaplandırdığı da öğrenildi.
G.K. olay gününü ise şu sözlerle anlattı: "Annem ve ablamı dışarı çıkarıp, Kamil'e anahtarları verdim. Geldiğimizde ablamı bıçaklayarak ben öldürdüm ancak annemi öldüremedim. Annemi Kamil öldürdü. Ağabeyimi de öldürmeyi planlıyorduk ama Kamil gidince tek başıma yapamadım. Olay sırasında şuurumu kaybetmişim. Planlamamıza rağmen yapabileceğimizi düşünmemiştik."

Psikolojik tedavi görüyormuş

Şevket Evliyagil Anadolu Ticaret Meslek Lisesi 9-F sınıfından arkadaşları, G.K.'yı şöyle anlattı: "Çalışkan bir öğrenciydi ama psikolojik yardım alıyordu. Bazen sınıfta gürültü olduğu zaman aniden bağırıp çağırıyordu. Cuma günü bir arkadaşımızdan uyku ilacı istedi. İki gecedir uyuyamadığını söylüyordu. Kamil'e âşıktı. Sırasının üstüne 'Kamil-G. diye yazmıştı. Neşeli bir kızdı ama son aylarda içe kapanmıştı."
Yenimahalle Anadolu Endüstri Meslek Lisesi 11 - A sınıfı öğrencisi Kamil Bayındır'ın arkadaşları ise, Bayındır'ın sıradan ve sorunsuz bir öğrenci olduğunu, basket oynadığını, üniversite sınavına hazırlandığını söylediler.




YAŞAM
Ablamı kıskanıyordum bu yüzden öldürdüm
Su altında 20 dakikalık hava ona yetmedi
En ünlü beyinden lezzet sırları!
Her alanda acil ihtiyaç: Sağduyu
Cengiz Han ABD'ye ulaştı!
Annenin dramı...
Türklerin yüzde 37'si bir paket sigara içiyor
Bir ev, otomobil ve tarla fiyatına tay!
Kemoterapide saç dökülmesine son!
Viagra emeklileri hasta etti!






© 2006 Milliyet